Места, на които трябва да правите секс поне веднъж в живота си

Сексът не винаги е най-добър в леглото

Места, на които трябва да правите секс поне веднъж в живота си

До гуша са ви дошли посредствените места, на които всички консумират любовта си? Търсите нова тръпка в сексуалния си живот? Тогава без значение дали току-що сте се сдобили с ново "завоевание”, или просто искате да освежите връзката с дългогодишния си партньор, нека промяната започне от леглото! Пуснете се по течението и бъдете от жените, които не се страхуват да изпитат похотливи преживявания на нестандартни места.

На паркинга
"Автосексът” винаги е бил на мода. Той стои на границата между личното и общественото пространство и напомня за лудите безгрижни дни. Всеки, който може да се похвали с подобно преживяване, спестява да спомене, че то се е състояло на безлюдна улица, в гъст храсталак или насред голямо поле. Малцина са тези, които са се престрашавали да го направят на пръскащ се по шевовете си паркинг, откъдето непрекъснато дебне опасност да изскочи някой собственик на автомобил.

Следващия път, когато предизвикате партньора на подобно място, не забравяйте да се озъртате добре. Освен ако не искате забавлението ви да ви струва трицифрена сума, която да трябва да заплатите на органите на реда.

В пробната на някой магазин
Не позволявайте на отегчението да завладее половинката ви, докато сте на лов за нови парцалки! Така не само неговото настроение ще се развали, но и очаквания пазар. Един бърз секс зад завесата ще превърне любимия ви в предано кученце, което не само ще ви следва навсякъде в безкрайния шопинг маратон, но ще участва активно в разрешаване на дилемите, като това кой сутиен или пола да изберете.

В обществена тоалетна
Под "обществена” нямаме предвид химическите тоалетни, които са не само твърде тесни за каквито и да е актове, но са и доста мърляви. Бихте могли обаче да лудеете в "двете нули” на изискано заведение - тръпката от подобно преживяване ще ви следва цял живот.

Места, на които трябва да правите секс поне веднъж в живота си

В болницата
Освен стерилизирани, тези места разполагат с редица помещения за един луд и бърз секс. А ако случайно отворите грешна врата и се натъкнете на някой пациент в болнична униформа да палува с някого, бъдете сигурни, че човекът е готов за изписване. Извинете се и затворете тихо вратата.

В офиса
Да го направиш на работното място е една от най-големите фантазии на жените. Шансът да ви спипат по време на работа, докато правите секс обаче, е най-голям. Не случайно много холивудски ленти са почерпили вдъхновение от подобни ситуации. А и знаете какво става, ако ви спипат...

В киносалона
Малко неудобен, но пък добре озвучен и затъмнен, киносалонът е идеално място за по-горещи ласки. Погрижете се да разполагате с билети за закътани места в горните редици, защото никой не е длъжен да става свидетел на пламенната ви любов в толкова големи подробности.

Места, на които трябва да правите секс поне веднъж в живота си

На терасата или в градината
Омръзнал ви е комфортът на матрака у дома? Тогава е настъпил моментът, в който да изпробвате градинската мебел - люлка, пейка, шезлонг и пр. Съблюдавайте за шпиони от съседните прозорци, в противен случай следващия път, когато се нуждаете от някоя подправка за гозбата на котлона, няма да посмеете да поискате назаем от съседите.

На покрива на някоя сграда
Сексът на високо и под открито небе е страхотна идея! Но избягвайте покани от подобен характер, ако покривът е под наклон...

На стълбите
Ако ви стиска, изживейте полова наслада на междуетажното стълбище на някой хотел, офис или друга обществена сграда. Ако разкрепостеността ви не стига чак до такива граници, но за сметка на това разполагате с втори етаж у дома, то там е мястото за вас.

В снега
Изпитайте колко горещи могат да станат страстите ви, като си спретнете секс игра в натрупалия пухкав сняг.

Места, на които трябва да правите секс поне веднъж в живота си

На гробището
Звучи страховито и ирационално решение за един привидно нормален човек, но да... има хора, които обичат да го правят там без да са диагностицирани като некрофили.

На скамейката на спортно игрище
Ако в момента на терена играе любимият ви отбор обаче, оставете на тях вниманието на публиката. Бъдете по-сдържани и не си просете запис на телевизионните камери.

За още интересни истории следете Jenite.bg във Facebook.

19 15
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay