Съвети за домашен стриптийз от Дита фон Тийз

"Правете стриптийз дори с косата си!" - обяснява кралицата на съблазнителните танци. А в края на урока със сигурност ще ви стане горещо

Съвети за домашен стриптийз от Дита фон Тийз

В началото на седмицата ви показахме най-добрите танцьорки на пилон, които премериха сили в Световното първенство по този така съблазнителен спорт. Преди време ви обяснихме и какви са възможностите за неговото практикуване в България, как протичат тренировките и защо подобни занимания биха се отразили добре на физиката и психиката ви. 

Въпреки всичко това, решихме да отчетем и факта, че не всяка жена има амбиции да бъде магьосница с пилон, вместо вълшебна пръчка в ръцете си. Много от нас искат просто да овладеят някои трикове, за да зарадват любимия мъж в живота си. А кой може да им даде по-добри съвети от Дита фон Тийз - кралицата на съвременната бурлеска и всички видове еротични танци? Ако съществува световноизвестна "Мис Съблазън", това е именно тази жена!

Ще започнем с препоръките относно бельото, разбира се. Според Дита, идеалното интимно облекло за стриптийз се състои от колан за жартиери, дълги дамски чорапи и секси гащички. Трябва да изберем такива, които са ни точно по мярка, стоят ни добре и ни карат да се чувстваме красиви. Докато обикаляме по магазините за точния улов, не е нужно да мислим за вкуса на човека, пред който ще се събличаме – в крайна сметка, целта е той да онемее и да изгуби възможността си за всякаква критика, а това ще се случи единствено, ако самите ние сме уверени, че изглеждаме умопомрачително.

"Всяка жена трябва да инвестира в перфектния комплект бельо от черна дантела" - казва прочутият еротичен модел. Уточнява, че този избор винаги излъчва елегантност и чувственост, освен това стои добре на всяка дама.

Съвети за домашен стриптийз от Дита фон ТийзСутиенът 
Любимият тип на Дита фон Тийз е т.нар. "балконет" с презрамки – такъв, който повдига бюста, но не е натъпкан с прекалено много подплънки. Независимо от модела обаче, професионалната танцьорка изтъква, че сутиенът задължително трябва да ни бъде точно по мярка, без да стяга прекалено бюста или гърба. "Гърдите ви не трябва да преливат отгоре или отстрани!"

Жартиерите
Дита съветва да се спрем на нещо по-тъничко и оскъдно, тъй като "ще откриете, че понякога стриптийзът свършва преждевременно, или по-скоро преминава в еротични ласки веднага, щом паднат бикините... Така че изборът на подходящ колан за жартиери е изключително важен!"

Хубаво е закопчалките му да бъдат метални, вместо пластмасови – вторите не захващат чорапите достатъчно добре. "Не си и помисляйте да купувате колан за жартиери с онези глупави метални щипчици. Купете си такъв с истински закопчалки и се упражнявайте да закачате и откачате кукичките, докато не ви стане втора природа!"

Чорапите
В това отношение, Дита се застъпва за найлоновите чорапи: "Те изглеждат най-добре, с тях ще се чувствате най-секси, освен това ще изглеждате като дама, която наистина знае какво прави". Допустимо е да съдържат и малко ликра, за да не се получават гънки.

Ето и един съблазнителен трик с чорапите, препоръчан от Дита фон Тийз: "Свалете единия, така че да увисне на палеца ви, като същевременно го опъвате с ръка. След това го пуснете, сякаш боравите с прашка". И не забравяйте да пъхнете презерватив в горната част на чорапа! Така ще изпратите закачливо послание, уточнява прочутата съблазнителка: "Безопасният секс е секси!"

Гащичките 
Дали ще бъдат бикини, боксерки или прашки, зависи от личните ви предпочитания. Дита харесва най-много бикините: "Искам абсолютно всяко разголване да прави голямо впечатление. Ако задните ви части са били изцяло покрити и свалите гащичките, реакцията от внезапно разкрилото се голо дупе ще бъде много по-силна". Друг интересен съвет е предварително да обуете прашки под бикините – така ще имате още един вълнуващ пласт за събличане. 

Но най-важното, поне според съветите на видната прелъстителка, е винаги да носите гащичките НАД колана за жартиерите. "Изключително глупаво е да се носят по какъвто и да било друг начин, тъй като никога не знаете в кой момент ще ви се прииска бърз достъп. А и все още не съм срещала мъж, който да не се наслаждава на гледката, когато види жена само по чорапи и колан за жартиери."

Обувките 
Нека бъдат толкова високи, колкото уменията ви позволяват, за да не паднете. "Трябва ви обувка, която да се изплъзва лесно от крака. Ремъците на глезена и катарамите са само за опитни стриптийзьорки" - предупреждава най-опитната от тях. И добавя, че ако токчетата ви се окажат твърде високи, можете да осъществите съблазнителния танц пълзешком. "Това е секси и е забавно!"

Дрехите 
Най-подходящи за еротично събличане са сексапилните костюми и комбинациите от риза и пола. "Търсете неща, които изцяло скриват бельото ви и първоначално не показват почти нищо" - съветва Дита фон Тийз. Най-подходящи са блузите с копчета и полите, които се завързват отпред. Но каквото и да изберете, преди съблазняването задължително се уверете, че можете да го съблечете наистина лесно. В този смисъл, роклите с ципове високо на гърба не са най-добрата идея.

Дита е убедена и кое е най-лошото предложение: дрехи, които се събличат през главата. Това не изглежда особено секси, само ще развали прическата и грима ви.

705676Грим ли? 
Да, дори стриптийзът в домашни условия изисква подходящ за целта макиаж. Съветите на Дита фон Тийз в тази област сме ви представили тук. Сами ще забележите, че най-важната парола е "червено червило".   

Правете стриптийз дори с косата си!
"Всяка жена трябва да овладее умението да си прави шикозен кок. Упражнявайте се, докато се научите да го закрепяте с една-две големи шноли, които лесно можете да намерите и свалите, за да пуснете косата си в точния момент." Освен това, Дита препоръчва и да парфюмираме "гривата" си. Най-добрият начин да го постигнем е като пръснем аромат върху четката и разрешем внимателно, започвайки от косата на тила.

Осветлението 
"Дори не мога да ви опиша колко важно е осветлението!" - казва Дита фон Тийз. Тя си има лампи с регулиране на светлината във всяка стая, но не се тревожете - няма да ви караме да си слагате такива само, за да ви се получи стриптийзът. Вместо това можете да се спрете на свещи, или да покриете абажура с шал. Само внимавайте да не стане прекалено горещо! "Бих избрала шал с тъмнорозов или лавандулов цвят. Голите женски тела изглеждат най-добре, когато са окъпани в розова светлина. Червеното може да се окаже твърде грубо." Ако пък осветите силно цялата стая, използвайки и странично осветление, ще намалите до минимум видимостта на целулита и други несъвършенства по кожата.

Музиката 
Най-най-важното правило тук е песните, под чиито звуци ще съблазнявате, да харесват лично на вас. И все пак, Дита изрежда заглавията на няколко класики за стриптийз: "Feelin' Good" на Nina Simone, "The Silencers" на Vikki Carr, "Purple Wail" на Red Prysock, "The Stormy Blues" на Billie Holiday и "Deshabillez-Moi" на Juliette Greco.

Как да започнем? 
Настанете своя мъж в удобно кресло или диван, предложете му любимото му питие. Вие също можете да си позволите една чашка за отпускане, но внимавайте - едва ли има нещо по-грозно от пияна и залитаща стриптийзьорка. Когато сте готови, поставете стола си на метър-два от щастливеца и започнете с програмата. Получавате бонус точки, ако си намерите стол с орнаменти, който да отива на бельото ви.  

Ами ако кавалерът е от нетърпеливите? Дита има готов отговор и на този въпрос: "Може би трябва да завържете ръцете му с копринено шалче или с онзи чифт чорапи, които сте скъсали по време на репетициите. Не искаме той да провали цялото забавление, като ви метне на рамо и ви занесе в спалнята още в началото, нали? Или искаме? Изборът си е ваш."

Самият стриптийз, стъпка по стъпка 
- Застанете до приготвения стол, отделете си няколко мига, в които да се настроите към музиката. Движете ханша си бавно, като лекичко докосвате косата, врата и бедрата си. Гледайте него, гледайте себе си.

- След това започнете да го "измъчвате". Ако имате цепка на полата, покажете малко крак. Можете ли да разголите само част от бюста си? Накарайте го да си представя какво следва.

- Ключът към страхотния стриптийз е да се движите бавно, да се чувствате отпуснати и чувствени. Дишайте. Ако нещо се обърка, просто се усмихнете и така ще превърнете дефекта в неустоим ефект. 

- След като свалите горните дрехи, хубаво покажете съблазнителното си тяло по бельо. Въртете се около стола, играйте си с жартиерите, наведете се, за да се открие умопомрачителната гледка между гърдите ви. 

- Движете пръста си по шева на чорапа, пъхайте го под жартиера си.

- Седнете изкусително на стола с лице към мъжа, разтворете крака и почти веднага ги съберете, за да го държите в превъзбудено напрежение.

- Стигнахме до сутиена. Бавно смъкнете едната презрамка по рамото си. Докоснете нежно гърдите си. Плъзнете пръсти в чашката, извадете си. След това свалете и втората презрамка.

- Обърнете се и разкопчайте сутиена, бавно го съблечете, като танцувате с поглед през рамо. След това можете да го пуснете на пода, да го хвърлите в другия край на стаята, или закачливо да го подадете на вече треперещия си от възбуда зрител.

- Вече можете да се приближите. Позволете му да усети парфюма ви, леко докоснете бузата му с бюста си.

Съвети за домашен стриптийз от Дита фон Тийз
- Сега е ред и на гащичките. Преди да ги свалите, подразнете още малко, като галите изкусително тялото си. След това се обърнете с гръб, наведете се така, че почти да докосвате колената му и смъкнете бикините точно до сгъвката на дупето. Там спрете. Погледнете момчето си с лека усмивка.

- След това вече можете да смъкнете гащичките до долу, подпирайки се леко с една ръка на стола. Когато бельото докосне глезените ви, седнете грациозно и го изхлузете от високите токчета. Бавно се разходете до партньора си и му подайте гащичките.

- Вие решавате дали това е моментът, в който стриптийзът ще приключи. Вече имате право да възседнете своя специален човек и да продължите еротичните движения заедно. Другият вариант е да отложите секса още малко, събувайки бавно жартиерите и чорапите.

Ние също ще свършим дотук. Честно казано, не очаквахме подробните указания на Дита фон Тийз да ни повлияят толкова силно. Само че го направиха и вече самите ние се чувстваме раздразнени, така че ще отидем да проверим на практика какво сме научили. Пожелайте ни успех, желаем го и на вас! 

120 4
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



32
Не е посочен 23.11.2012|13:20
Дита фон Тийз знае всичко за танците и събличане със стил. Може да ѝ се доверим
31
Не е посочен 21.11.2012|11:30
Ако не друго Дита фон Тийз определено може да ни научи на стриптийз.
30
Не е посочен 20.11.2012|16:00
хубаво е от време на време да изненадваме своите мъже с един хубав стриптийз ;)
29
Не е посочен 20.11.2012|14:03
:)) Не съм пробвала, но ми се струва много забавно. Може и някой път да експериментирам, въпреки че съм малко схваната в ръцете и краката и все ми пречат... Може пък и да ми се получи.
28
Не е посочен 19.11.2012|18:10
Тази обаче голяма изкустиелка го дава;) Добри съвети
27
Не е посочен 19.11.2012|18:09
То това с гащичките е цяла церемония. Моят едва ли ще я издържи докрай:)
26
Не е посочен 19.11.2012|18:08
Трябва и всички веднага се изключват, защото ние сме много хора на тази земя, и едва ли ще можем да се съберем под едно клише, предразсъдък или правило. Така, че ако обичаш...
25
Не е посочен 19.11.2012|18:07
Ако не занете как се прави домашен стрпиптийз е достатъчно само да гледате, отново "9 and a half weeks" с Ким Бейсинджър и ви стане ясно много нагледно;))
24
Не е посочен 19.11.2012|18:06
Ако не го чувства една жена и не може да се отпусне, няма как да прави стриптийз лесно. По-добре просто да го прелъсти по традиционния начин, вместо да се мъчи в тясно бельо и да танцува като дърво
23
Не е посочен 19.11.2012|17:29
далече не всички
22
Не е посочен 19.11.2012|17:29
к...ска работа
21
Не е посочен 19.11.2012|16:45
Трябва всички жени да имат това умение - да знаят как да съблазнят един мъж. За съжаление не всички го правят.
20
Не е посочен 19.11.2012|16:06
Това си е цял наръчник, определено мисля да се възползвам от някои от съвети, разнобразието в секса и игрите е нещо много важно за всяка двойка.
19
Не е посочен 19.11.2012|15:49
Супер съвети да му мислят мъжете сега!
18
Не е посочен 19.11.2012|14:17
Жената трябва да умее да съблазнява и изкушава мъжа...
17
Не е посочен 19.11.2012|13:40
мисля и аз да правя нещо подобно на моят приятел :)
16
Не е посочен 19.11.2012|13:11
Кралицата на бурлеската, ако не може да даде съвети кой друт. Лично аз много харесвам и доста интересния й стил на обличане.
15
Не е посочен 19.11.2012|12:53
Сега вече имаш повод;)
14
Не е посочен 19.11.2012|12:44
Благодарим, Дита, за полезните съветчета ;)
13
Не е посочен 19.11.2012|12:26
друго си е да ти дадат професионален съвет!
12
Не е посочен 19.11.2012|12:11
Полезни съвети, тъкмо мислех да си купувам жартиери!
11
Не е посочен 19.11.2012|12:04
Определено трябва да се вслушаме в нейните съвети!
10
Не е посочен 19.11.2012|11:54
Затова ще взимаме съвети от нея! ;)
9
Не е посочен 19.11.2012|11:45
Добри съвети бих казала, но ми е малко странно и неудобно да тръгна да правя стриптийз пред приятеля си, с който се познаваме повече от година, може би бих го направила по-лесно пред някой напълно непознат:)))
8
Не е посочен 19.11.2012|11:37
Добре, това определено ме насочи! :)
7
Не е посочен 19.11.2012|11:37
Всичко това е много хубаво, но мъжът ми няма да може да издържи до края на програмата.
6
Не е посочен 19.11.2012|11:35
Taka си е! Столът ще е без значение!
5
Не е посочен 19.11.2012|11:22
Много интересна статия, но ме загубихте точно тук "Получавате бонус точки, ако си намерите стол с орнаменти, който да отива на бельото ви." Никой мъж няма да обърне внимание на стола, ако жена му е по бельо там.
4
Не е посочен 19.11.2012|10:09
Бившата жена на Мерилин Менсън е голям специалист в тази област, тъй като нейните шоу програми са известни по цял свят и привличат доста публика.
3
Не е посочен 19.11.2012|09:43
Интересно ми е съпругът ми ще се задържи ли пасивен толкова време за да изгледа цялата ми постановка подготвена за него .Май ще трябва да пробвам .
2
Не е посочен 19.11.2012|09:09
Тази мацка не ми изглежда такава, която да тръгне да дава акъл на хората, точно за това - как да правят стрипмтийз :))) Поне моето мнение отива натам :)
1
Не е посочен 19.11.2012|09:05
Интересни съвети,ще си набавя нужната "екипировка" и ще потренирам преди Голямото представление
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара