Тематично коледно парти

Видяхме идеята в американските филми и си я присвоихме

Тематично коледно парти

Коледната нощ е традиционно събитие, което най-често протича в спокойна семейна обстановка, с много ядене, пиене и размяна на подаръци. Когато обаче фамилната вечеря не може да се осъществи, това не означава, че трябва да прекарате празника сами, запасени със сандвичи. Със сигурност имате приятели, които също са далеч от дома и без алтернативи за 24-25 декември. Защо да не си организирате нещо съвместно, което да съчетава традиционното с модерното? Или казано по друг начин, богата празнична трапеза в забавна обстановка - това е нашето определение за тематично коледно парти.

Лято
Антитематична идея, но затова пък оригинална. Ако вие не можете да отидете на Хаваите, Хаваите ще дойдат при вас. Навън вали сняг, а вие се разхождате по бански, пиете коктейли и играете на лимбо, например. Вместо печат или пропуск на входа, можете да си направите големи гердани от цветя, които да допълнят лятната ви визия.

Филми
Има класики, които всички са гледали или поне са чували за тях. Можете да си спретнете един филмов маратон, но на живо. Комиксите, претворени в лента, изобилстват от идеи. Нищо чудно да си направите Фантастична десетка и да се съберете всички супергерои накуп. Вече виждате как Жената-Котка си говори със Супермен, докато Зелената маска ги наблюдава отстрани, а Спайдърмен и Батман високомерно отпиват от коктейлите си, нали?

Караоке
Тук не се изисква специален аутфит, но пък не е излишно да можете да пеете. Или поне да уцелвате по един-два тона понякога. Ако не умеете, по-забавно за вас и по-тъжно за приятелите ви. Може да направите програма, в която да смесите стиловете и на случаен принцип да избирате дуетите си. Със сигурност ще се получат много неочаквани комбинации.

Ретро
Блясък, цветове и силна диско музика. 80-те години се завръщат, а вие сте по-диви отвсякога. Облеклото е лесно постижимо, защото от вас се иска единствено да съчетаете най-различните дрехи, които имате. Дълга тениска, пристегната с розов колан, зелен клин и сини кецове, червени слънчеви очила и пластмасови бижута в цветовете на дъгата. Не забравяйте и прическата, която може да бъде ненатрапчива комбинация между ранните Бон Джови и Тина Търнър. Да завъртим диско-топката и в един глас: It's fun to stay at the Y-M-C-A на-на-на-на-на-на...

Коледно
Каква изненада, темата на коледното парти да е "Коледа". Всъщност не е толкова предвидима идея, защото винаги може да бъде оригинално интерпретирана и крайният резултат да бъде повече от задоволителен. Любимите ни приказни герои ще бъдат преоткрити по нов начин. Представете си палавата Снежанка и пияният Дядо Коледа, поне двойно по седем джуджета и няколко елена, които се чувстват леко не на място. Можете дружно да пеете "Jingle Bells" или пък да бъдете иновативни и да изпълните новото парче на Джъстин Бийбър и Марая Кери. Но, като се замислим, по-добре да не стигате до крайности.

Традиционната Коледа може да бъде модернизирана. Тематичните партита са интересна идея, която ще внесе свеж полъх в празничната нощ. Изберете си сюжет и си подарете вечер, в която можете да бъдете когото пожелаете.

24 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay