Деви, пригответе се за 2018!

Деви, пригответе се за 2018!
pixabay

Деви, пригответе се, предстои ви удивителна година! Девите ще бъдат благословени с невероятен любовен живот и положителни емоции през тази година. Също така ще постигате цел след цел и ще сбъдвате мечта след мечта. През изминалата година научихте много важни уроци и разбрахте как да поставяте себе си на първо място, затова вземете това, което сте научили и го приложете на практика. 2018 година е идеалният момент да се съсредоточите върху здравословния начин на живот и да изградите най-добрата версия на себе си. Ето какво ви очаква през тази година:

Любов

Често намираме точно това, което търсим, когато спрем да го търсим, но е важно да не предприемате този ход през тази година. Ще срещнете любовта през тази година, но не бива да спирате да я търсите. Излизайте, запознавайте се с нови хора и не се отказвайте, докато не срещнете вашия човек. Трябва да излезете от зоната си на комфорт, за да срещнете този специален човек.

Фитнес

Въпреки че може да се изкушавате да посещавате модерен и скъп фитнес, недейте да давате толкова пари за карта за фитнес, колкото е месечния ви наем. Вашият натоварен график би могъл да ви попречи да посещавате залата, така че направете графика си за спорт по-гъвкав и не влагайте много пари, за да не ги загубите.

Работа

Ще се изправите пред предизвикателство: ще ви се наложи да работите с труден шеф или колега. Но не позволявайте нещата, които прави или казва да източват енергията ви. Вашите работни дни през тази година ще бъдат поносими, особено след като изгладите недоразуменията. Ще се чувствате по-уверени и спокойни. 

Образование

Чувствате ли се сякаш сте избрали грешната специалност? Мисълта да продължите образованието си не ви дава да спите през нощта. Това е годината, в която най-накрая ще спрете да се чудите. Любовта ви към знанието ще бъде възстановена. Вашата любов към ученето ще ви донесе много успехи и ще ви направи много конкурентноспособни. 

Приятелство

Проверете себе си, преди да се ядосате на приятелите си, че са закъснели или са забравили да върнат обаждането. Вие не сте от хората, които толелират закъсненията или любопитството, но имайте предвид, че вашите приятели си имат проблеми и проявете разбиране. Скоро ще изгладите нещата между вас.

 Станете част от Jenite.bg във Facebook! 

2 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Блондинка попълва формуляр. Ще кандидатства за американска виза. В крайна сметка не я одобрили, защото в последната графа на формуляра, там където пишело "не попълвай”, тя написала...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
Чини ми се, всички съдбоносни предели в човешкия живот са все така коварно неразличими. Човек...
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Вярвате ли в прераждането?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Задайте въпрос
Вижте всички специалисти
Error 503 Service Temporarily Unavailable

Временно Недостъпен 503

Бяхме информирани за възникналия проблем.


Ще отстраним наличния проблем във възможно най-кратко време.Можете да отидете на Начална страница