Тест: Какви тайни нашепва за вас любимото ви цвете?

Неговите форма, нежност, цвят и символика разкриват важни черти от характера ви

Тест: Какви тайни нашепва за вас любимото ви цвете?

Повечето дами обожават цветя. А дори и онези от нас, които уж не се впечатляват особено от красивите растения, изпитват странно вдъхновение, когато ги видят да разцъфват напролет.

Като заговорихме за пролетта, тази седмица тя официално дойде. Времето навън ни се усмихва, за да потвърди радостната вест. Съветваме ви да посветите почивните дни на разходки сред природата, а за да ви създадем подходящо настроение, сме ви приготвили този кратичък и пъстър тест.

Кое е любимото ви цвете? Отговорете си на този въпрос и прочетете какво казва отговорът за вашия характер. Ако не сте съвсем сигурни в конкретните си предпочитания, ако смятате, че те може и да са се изменили през годините, просто разгледайте снимките и изберете онази от тях, която ви носи най-приятно усещане.

Роза 
Вие сте забележително суетна, дори за жена, но в това няма нищо лошо, ако не позволявате да ви настройва пренебрежително спрямо останалите. Интересувате се какво мислят те за външния ви вид и затова предпочитате да спазвате класическите норми за красота, стил и поведение, вместо да оставяте индивидуалността си да изпъква твърде много. Умеете да бъдете едновременно строги и романтични. Търсите стабилност и спокойствие в противоположния пол. Ако любима ви е конкретно червената роза, то вие сте и изключително страстни. 

Тест: Какви тайни нашепва за вас любимото ви цвете?
Лале
Страхувате се да не бъдете наранени и затова пред другите се представяте за по-твърди, отколкото в действителност сте. Вътрешно сте чувствителни и добронамерени. Предпочитате простичните неща в живота, не гоните блясък, лукс и овации. Понякога се случва хората да не ви запомнят от първата среща, но ако проведат малко по-задълбочен разговор с вас, веднага успявате да спечелите дълбоките им симпатии.

Тест: Какви тайни нашепва за вас любимото ви цвете?
Маргаритка
Вие сте от хората, които до голяма степен си остават деца по характер. Пълни сте с енергия, винаги весели и отимистични, а в редките случаи, в които нещо успява наистина да ви натъжи, не се притеснявате и да си поплачете. След това бързо ви минава. Останалите търсят вашето приятелство и вашата компания, тъй като имате чудесно чувство за хумор, успявате да бъдете хем бзгрижни и ненатоварващи, хем изключително лоялни към близките си.

Тест: Какви тайни нашепва за вас любимото ви цвете?
Орхидея 
Дори непознатите се чувстват заинтригувани от вашата особа. Излъчвате мистика, задълбоченост, интелигентност и висока класа. Не е рядкост да ви мислят и за надути, но всъщност не сте такива. Дори може да се каже, че по-скоро сте срамежливи и затова не се отпускате, освен ако не сте заобиколени само от близки. Вътрешният ви свят е противоречив, изпълнен с много въпроси, но вие си го харесвате такъв. Животът не ви е интересен, ако е прост.

Тест: Какви тайни нашепва за вас любимото ви цвете?

Зюмбюл или кокиче 
Вие сте нежни, толкова нежни, че на околните дори не им идва да ви нараняват. Предизвиквате желание у хората да ви защитават и помагат. Лесно печелите любов със собствената си склонност да я раздавате с пълни шепи. Не сте кой знае колко самоуверени, но пък имате дарбата да мечтаете и да вярвате в мечтите си. Благодарение на нея попадате в групата на онези личности, които е вероятно да постигнат необикновени неща в живота си.

Тест: Какви тайни нашепва за вас любимото ви цвете?
Нарцис или ирис 
Егоисти сте, но не е задължително това да бъде в лошия смисъл на думата. Просто не се интересувате толкова от световни трагедии и всеобщото благо, колкото от личното си щастие. Смятате, че само то може да ви помогне да уредите собствения си живот, както и живота на онези, които най-много обичате. Имате поне един силно изразен талант, който впечатлява и респектира останалите.

Тест: Какви тайни нашепва за вас любимото ви цвете?
Лилиум или екзотични цветя 
Вие сте от хората, за които определено е важно да бъдат в центъра на вниманието. Несъзнателно се стремите към това чрез всеки детайл в поведението или външния си вид. Интересите ви са най-разнообразни, но нямате търпението да ги усъвършенствате докрай. Онова, което най-много ви плаши в живота, е рутината и тихото съществуване.

Тест: Какви тайни нашепва за вас любимото ви цвете?
Слънчоглед
Вие сте изключително големи оптимисти, но не в смисъла, в който главата ви е зареяна в облаците и вероятно ще паднете отвисоко. Просто си поставяте високи цели, вярвате във възможността на постигането им, аналитично обмисляте как да го реализирате на практика и го правите, каквото и да ви коства в това. Адаптивни сте и никоя пречка не може да сломи духа ви. Знаете, че ще откиете начин да се справите с нея.  

Тест: Какви тайни нашепва за вас любимото ви цвете?
Ако ви е забавно и интересно да следите публикуваните при нас хороскопи и психологически тестове, можете да се присъедините към Jenite.bg във Facebook!

31 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



11
Не е посочен 25.03.2014|09:33
Много обичам цветята, особено орхидеите.
10
Не е посочен 24.03.2014|21:08
Статията е много готина.
9
Не е посочен 24.03.2014|17:24
Аз обичам много зюмбюли и лалета;)
8
Не е посочен 24.03.2014|16:46
На мен любимите ми цветя са лалета! И честно казано съм съгласна с написаното.
7
Не е посочен 24.03.2014|16:39
Аз като не мога да си избера, обичам всички цветя. :)
6
Не е посочен 24.03.2014|16:17
На мен всички цветя са ми любими, сега като се замисля ми е наистина много трудно да определя само едно цвете, което да харесвам повече.
5
Не е посочен 24.03.2014|16:10
заредих се с настроение
4
Не е посочен 24.03.2014|15:08
Много е интересно .
3
Не е посочен 24.03.2014|14:58
На мен ми е слънчогледът любимото цвете и като се включи че покрай рождения ми ден е пълно навсякъде със прекрасен слънчоглед и всички приятели ме обсипват с множество такива и любовта ми към това цвете винаги расте ;)
2
Не е посочен 24.03.2014|14:04
Слънчогледа ми е много любимо растение.
1
Не е посочен 22.03.2014|22:53
Обичам орхидеи, всякакви .
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay