Флексисексуалност - новата сексуална ориентация на звездите

Флексисексуалност - новата измислица в Холивуд

Флексисексуалност - новата сексуална ориентация на звездите

Появи се нов вид сексуалност: флексисексуалността, която представлява нова мода сред звездите в Холивуд.

 

Тази нова мода може напълно да промени начина, по който разглеждаме сексуалността като цяло. Сред най-известните звезди, които признаха, че са флексисексуални, са Меган Фокс и Дрю Баримор, които разказаха открито за влечението си както към мъжете, така и към жените.

 

Кати Пери възхвалява този нов феномен в песента "I Kissed a Girl", а в парчето "Poker Face" скандалната Лейди Гага разказва за желанието си да бъде с друга жена. Според определението в urbandictionary.com, флексисексуален е човек, който се опитва да привлече вниманието и на двата пола, но отказва да се идентифицира като бисексуален.

 

Флексисексуалните не искат да бъдат определяни според стандартните категории: като хетеросексуални или хомосексуални. Линдзи Лоън може да се определи като флексисексуална, тъй като е поддържала връзки както с мъже, като Колин Фарел, така и с жени. Психолозите казват, че новият вид сексуалност може да се окаже опасна за хората, които искат да имитират звездите, тъй като те може да изгубят истинската си сексуална идентичност.

 

18 20
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



4
Не е посочен 05.12.2011|14:46
Казано с една дума - извратеняци!
3
Не е посочен 04.04.2011|10:17
Хммм... че то не е ли все тая дали ще ги определят като "бисексуални" или "флексисексуални"... крайно време е хората да спрат да привличат внимание със своята сексуалност и да започнат да впечатляват с реални умения.
2
Не е посочен 03.04.2011|23:06
Това не бяха ли бисексуални?
1
Не е посочен 03.04.2011|23:06
Това не бяха ли бисексуални? и термина е доволно стар???
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay