Андрей Пеич - тя е момче

Той е тя или обратно?

Модел с дълга руса коса, силно опушен грим и красиви плътни устни. Нежно лице, почти ангелско. Казва се Андрей Пеич. И всъщност е мъж.

Той рекламира женска мода, а Готие е неговият свообразен откривател. Дизайнерът пръв забелязва, че младото момче има потенциал да представя не само мъжки облекла. Андрей прави дамския си дебют за Готие в колекцията Пролет/Лято 2011, позирайки редом до чешкия модел Каролина Куркова.

Когато публиката го вижда за пръв път, мненията са противоречиви. Никой не е сигурен дали пред тях стои мъж или жена. Едно е сигурно обаче - Андрей може да бъде и двете.

Той е роден през не толкова далечната 1991 година. Майка му е със сръбски произход, баща му - с хърватски, но Пеич е израснал в Австралия. Още от Андрей Пеич - тя е момче13-годишна възраст започва да носи тесни дамски дънки и да се гримира. Твърди, че е започнал да се експериментира, защото единственото, към което се е стремил, е да бъде щастлив, да се чувства красив и доволен от начина, по който изглежда. Точно както момичетата.

Семейството му възприема нормално начинанията на Андрей. По-големият му брат го е пазил така, както би пазил малката си сестричка. Но, противно на очакванията, бъдещият модел не е бил подлаган на тормоз в училище. Според него, той е бил по-скоро интересен на съучениците си. Майка му пък е една от най-големите му фенки. Харесва всичките фотосесии на Андрей, споделя ги в социалните мрежи, разказва на приятелите си. За снимките на сина си с булчинска рокля, тя казва, че той е най-красивото момиче в бяло, което е виждала.

В модните среди определят Пеич като "гениален хамелеон". Той е новото и различно явление, което впечатлява с уникалността си. Висок, слаб, с дълга платиненоруса коса и нежна кожа - мъжът, който е по-красив от много жени по света.

Списание FHM го постави Андрей Пеич - тя е момчена 98-мо място в класацията си "Най-секси жени 2011". Андрогенният любимец беше само на едно място зад красавицата Бар Рафаели и едно преди Лейди Гага. 20-годишният модел споделя, че обича да носи високи токчета, мечтае да бъде на корицата на Playboy и е готов да си смени пола, ако това ще му помогне да се присъедини към ангелите на Victoria's Secret.

Кариерата на Андрей започва през 2009 година, в агенцията Chadwick Models в Мелбърн. Година по-късно заминава за Париж, където участва в есенното дефиле на Жан-Пол Готие. Там го забелязва тогавашния редактор на френския Vogue, Карин Ройтфелд, която му предлага фолио в списанието.
Андрей Пеич - тя е момче
Този силен старт и необичайната визия помагат на Пеич да заеме своето място в модната индустрия. Снима се за много списания, голям брой дизайнери, сред които Marc Jacobs, например, искат точно той да представи колекциите им.

Андрей Пеич е само на 20 години. Това обаче не му пречи да знае какво иска и как да го постигне. И го прави. Необичайно, различно, запомнящо се. Той доказва, че в изкуството не съществуват граници и разделения. Модата е за всички.

"Модният свят наистина е виждал много. Той иска нещо различно, ново, като мен. Нуждае се от нови играчки, с които да си играе.".

292 94
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



12
Не е посочен 08.02.2012|22:43
жените просто искат да има само жени, не се чудете защо изразяват такава подкрепа противоречаща на всички природни закони.... и сте малко в грешка, не иска да бъде себе си а друг/а, защото не се харесва като мъж....
11
Не е посочен 08.02.2012|22:40
почти нищо не ти се разбира на писането!
10
Не е посочен 08.02.2012|22:39
не може да си такъв егоист, че да не ти пука за никой и нищо, замили се какво послание носят думите ти!
9
Не е посочен 14.12.2011|20:17
Отвратително!! Това е гавра и подигравка с природата!!!
8
Не е посочен 28.10.2011|17:12
Не виждам кой би се комплексирал от хермафродит. Повръща ми се от такива. Това е меко казано отблъскващо.
7
Не е посочен 26.09.2011|11:11
Много малко хора са толкова смели и без притеснения показват истинската си същност. Аз лично се радвам на такива хора, защото въпреки всичко живеят така, както искат и следват мечтите си без да им пука от никой и нищо.
6
Не е посочен 26.09.2011|09:01
Себеизразяването е висша форма на смелост.
5
Не е посочен 24.09.2011|23:58
kakvo lo6o ima v tova 4e iska da e po razli4en i 6to mu se otdava neka se 4uvstva dobre pravigo zaradi sebesi iza horata da vidim po razli4no ne e edinstven ta kolko iskat da se pravqt kato nego a i toisi go moje
4
Не е посочен 24.09.2011|22:20
шантава работа господ явно е заспал....
3
Не е посочен 24.09.2011|21:45
Но е с пари и слава . Определено ще има много хора които ще го запомнят и определени е постигнал целта на живота си , за разлика от такива като вас само знаят да обиждат защото сте комплексирани селски крави и безделници ! :)
2
Не е посочен 24.09.2011|19:54
palen gei
1
Не е посочен 24.09.2011|19:54
p1len geiiiiiiiiiii
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay