Денят на детето и Хайди Клум

Днес немският супермодел става на 39 години

Няколко супермодела завинаги ще останат в световната модна история. Времената на Наоми Кембъл, Синди Крауфорд и Клаудия Шифър оставиха незаличим отпечатък в индустрията, който все още трудно може да бъде подобрен.

Освен трите красавици, има още един модел, чието име се превърна в еталон за съвършенство. Руса коса, безкрайно дълги крака и чаровна усмивка. Произход: Германия.

Хайди Клум безспорно е един от най-известните немски модели. Супермодел. Родената през 1973 година красавица започва шеметната си кариера в началото на 90-те. Големите имена в бранша я забелязват бързо и тя се превръща в първата германка, снимала се по бански на корицата на Sports Illustrated. Списанието е сред най-полулярните издания в Щатите и появата на Хайди автоматично означава поне 50 милиона читатели, които ще се насладят на съвършенството ѝ.

Година по-рано, г-ца Клум се присъединява към ангелското войнство на Victoria's Secret. До 2010 година тя е най-възрастният модел, дефилиращ по звездния подиум на популярната марка за бельо.

Блондинката има в колекцията корици на най-известните модни списания. Нееднократно се е появявала начело на Vogue, Elle, Marie Claire и много, наистина много други.

Но моделската кариера не е достатъчна за красавицата. Затова започва да се занимава със собствен бизнес. Има два парфюма - Heidi Klum и Me, а докато е част от Victoria’s Secret разработва собствена линия козметика - The Heidi Klum Collection. Започва да се занимава и с мода, а последната новина около това ѝ начинание е свързано с бъдещия ѝ бранд за детска мода.

Неимоверен успех ѝ носи участието в "Следващият топ модел на Германия". Хайди продуцира формàта, заедно с американската си колежка Тайра Бенкс, която даде началото на риалити предаването. Project Runway ("Топ дизайнер") е другото шоу, което също се радва на огромен брой почитатели. То е номинирано за "Еми" за първите си четири сезона, а през 2008 получава наградата Peabody, която е за радио и телевизионни предавания.

Денят на детето и Хайди Клум

Хайди Клум е сред най-високоплатените модели в световен мащаб, според Forbes. Но, както сама казва, "и всичките пари на света не могат да те направят щастлива, затова трябва да има умереност”.

Докато красавицата жъне професионални успехи, то личният ѝ живот съвсем не е толкова приказен. Има три развода зад гърба си, като последният приключи съвсем наскоро.

Всъщност историята между Хайди и Сийл продължи 7 години,"подари" им 3 деца и ги направи една от най-обичаните светски двойки. За жалост обаче, всичко си има край. Дори и тяхната приказка.

В момента Клум усилено се завръща в модното и медийно пространство. За кратко време направи няколко голи фотосесии, започна да говори и за бъдещи модни проекти.

А днес, на Деня на детето, немската хубавица празнува своя рожден ден. На 39 години, без нито една пластична корекция, майка на 4 деца, неизмеримо секси и провокативна.

Поздравяваме ви с последното видео на красавицата, заснето по повод фотосесия за списание Hunger. В него Хайди се изявява като истинска рок икона и разкрива неподозирано свое качество - оказва се, че освен всичко друго, тя може и да пее.

Rock it, Хайди, и честит рожден ден!

 

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



8
Не е посочен 01.06.2012|19:07
Още повече успехи и пожелавам
7
Не е посочен 01.06.2012|19:07
Страхотна красавища е
6
Не е посочен 01.06.2012|18:28
Много е хубава наистина, а както се оказа и има нюх за бизнес и добри предавания.
5
Не е посочен 01.06.2012|18:24
да, много хубаво. А тя изглежда прекрасно.
4
Не е посочен 01.06.2012|18:00
да бе, къде го намери
3
Не е посочен 01.06.2012|18:00
добре го е измислила
2
Не е посочен 01.06.2012|17:53
бран д за детска мода, добре го е намислила
1
Не е посочен 01.06.2012|17:39
много хубава, ама къде се хареса с този сийл?
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay