Кейти Пери а ла Мадона

Eдна от принцесите на попа признава за свой идол "Кралицата на попа"

Кейти Пери а ла Мадона

Биографичният филм за живота на 27-годишната Кейти Пери ще излезе съвсем скоро. Това обяснява защо напоследък звездата ѝ блести от толкова много корици.

Поредната такава принадлежи на мъжкия Vogue в Италия, но е трудно да я наречем просто "поредната", тъй като фотосесията в списанието е по-различна от всички останали, които сме виждали с Кейти Пери. Нали си я знаете – обикновено певицата се появява с цветна коса и дрехи, с които изглежда като току-що излязла от някоя анимация или комикс. Това е нейният емблематичен стил.

Почитателите на Vogue - Италия обаче ще имат възможността да изплакнат око с много по-елегантна визия на целуващата момичета изпълнителка. При това характерните за нея ярки цветове няма да ги разсейват, тъй като фотографиите са черно-бели. Като от едно време. И то - от времето на тореадорите, за които недвусмислено ни напомнят украшенията по облекото на Кейти.

Откъсите от интервюто, което предстои да излезе в броя на изданието за юли и август, също ни заинтригуваха. Там "момичето от Калифорния" разкрива, че ако има знаменитост, чиято еволюция би искала да следва, това е само и единствено Мадона. Особено в началото на грандиозната ѝ кариера:

"Тя е можела да поддържа интереса на хората, защото никога не се е знаело какво ще измисли следващия път. И редовно е предлагала солидни музикални продукти. Надявам се аз да направя същото – така, че хората да се интересуват от мен и след 10 години, а когато се обърна назад, да виждам, че съм направила песни, които никога няма да бъдат забравени."

Кейти Пери а ла Мадона Кейти Пери а ла Мадона

Макар в черно-бялата фотосесия Кейти да е заприличала именно на идола си Мадона, тя все пак си е направила труда да обясни наличието на толкова контрасти в обичайния си пъстър имидж.

"Чувството ми за стил е като един от онези пръстени, които си сменят цвета с настроението. Когато стана от сън, избирам дрехите си според душевното състояние. Ако облеклото ми е смесица от много неща, това се дължи на факта, че изпитвам много различни емоции едновременно – до степента, в която се чувствам, сякаш имам раздвоение на личността."

Взаимовръзката между външния вид и емоциите обяснява защо певицата си боядиса косата синя след раздялата с Ръсел Бранд – нали в английския език синият цвят е вечно обвързан с тъгата.

В интервюто за мъжкия италиански Vogue американската чаровница споделя и мнението си за еднополовите бракове. Всъщност, по този въпрос се изказват почти всички знаменитости напоследък. Дали Кейти има да добави нещо ново? Едва ли.

Кейти Пери а ла Мадона Кейти Пери а ла Мадона

"Вярвам в равенството. Вярвам в любовта без каквито и да било граници. Идвам от семейство, в което тази тема е била свързана с много предразсъдъци, но аз съм се отърсила от тях" - за миг си помислихме, че поне в един разговор Пери ще пропусне да спомене консервативното си семейство. Е, не познахме.

Нищо. Важното е, че намираме фотосесията за наистина интересна и няма как да не поздравим цветнокосата звезда за проявения вкус.  Жалко само, че тя прави планове да прекрати кариерата си и да се отдаде на заслужена почивка. Да видим обаче, дали ще се откаже от блясъка на слава и обичта на публиката толкова лесно.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



6
Не е посочен 27.06.2012|14:50
Кейти е истински хамелеон и най-хубавото е, че успява да изглежда различно във всевъзможни трансформации.
5
Не е посочен 26.06.2012|17:40
И защо трябва да я правят като Мадона? На мен Кейти Пери си ми харесва такава каквато е
4
Не е посочен 26.06.2012|17:38
Предпочитам Кейти Пери през Мадона. Последната май трябва да си вземе почивка, че взе да дотяга на хората
3
Не е посочен 26.06.2012|15:06
Нали щеше да прекратява кариерата си! Не се отказва лесно от славата и блясъка явно!
2
Не е посочен 26.06.2012|14:12
най са ми интересни такива индивиди ,които нямат какво да покажат и копират своите " идоли" само и само да замажат положението
1
Не е посочен 26.06.2012|14:10
тази няма ли да престане да се прави на интересна и да си мисли , че е , не знам кой й е позволил да стане певица ,но е било грешка !
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay