Миглена излезе от "Къртицата" и ни разказа за 100 кила

Дизайнерката сподели още, че най-важно за нея е да популяризира марката си, затова през цялото време носи свои модели

Вчера "къртиците" в едноименното риалити по TV7 намаляха с още един участник - Миглена Каканашева. Въпреки, че само на 22, тя вече е успяла да учи психология във Великобритания, да се завърне след първата година там и да отвори магазин за дрехи, които сама проектира. Собственичка е на модна къща и неуморно работи като главен дизайнер в собствената си фирма.

Още преди да започне участието ѝ в "Къртицата", Миглена сподели, че най-големият ѝ страх е да не бъде изоставена. Това обаче не ѝ попречи да започне интимни отношения със 100 кила - рапърът, който в последния си хит пее за "клати го здраво, 'щото клатих сестра ти"...

Решихме да попитаме самата Миглена какво мисли за любовта си с "Килата", войната с Жени Калканджиева, имало ли е изобщо любов и война. За разлика от Азис, който отказа да дава интервюта след излизането си от шоуто миналата седмица, младата дама бе изключително отзивчива и отговори обширно на всички наши въпроси. Отношението ѝ бе топло, макар сама да призна, че все още е разстроена от "болката; това, че вече не съм част от играта". 

"Постоянно в главата ми е "Къртицата", следя какво се случва и си представям какво щеше да бъде, ако все още бях там. Например, докато гледах мисиите отвън, си мислех как аз щях да съм по-лека и щяха да успеят да ме носят... Бих дала всичко, за да се върна в "Къртицата". Явно Меги все още не е приела докрай факта, че за нея играта приключи. Ще ѝ бъде трудно - това ни стана ясно още вчера, когато видяхме сълзите ѝ и я чухме да казва: "Вие ме изпращате на сигурна смърт. Чувствам се като изкупителна жертва".

Какво научи от участието си в шоуто? Взе ли си някакви конкретни поуки? 
Никога няма да променя начина, по който играя и по който живея. Всичко, което съм направила в "Къртицата" - така действам и в живота. Аз съм човек, който управлява екип. Опитвах се да ги убедя да играят като мен, отборно. 

Как се чувстваше по време на участието си? 
Някъде към вторите номинации се почувствах неразбрана. В моята отдаденост те виждаха Къртица. Но най-голямо разочарование, болка, изпитвах не, когато ме подозираха в това, а когато ме наричаха интригантка. Аз бях искрена с всички. Изказвах предположенията си, че Жени е Къртицата, но не съм го правила зад гърба ѝ. Накрая се почувствах като човек, който влиза в ролята на жертва, за да могат останалите да си вземат поука от неговото излизане. Надявам се наистина да го направят.

Какво е мнението ти за Жени Калканджиева? 
Много ми се иска да вярвам, че тя наистина е Къртицата и просто не е имала друг избор в отношението си към мен. Това е жена, на която толкова много години съм се възхищавала, защото е тръгнала от нищото, драпала е сама в живота - също като мен. Надявам се да се окаже, че не е човек, който в действителност би ме нападнал по такъв начин на лична основа. Ако не е Къртицата, то значи е слаба личност.

Жени публично те предизвика да "си скъсаш дипломата в ефир", ако накрая се разбере, че тя не е Къртицата и психологическите ти предположения не са били верни. Как ще коментираш тази нападка? 
Постигнала съм дипломата си с работа и толкова много усилия. Не бих я пожертвала заради някакво предположение, което съм направила. Всеки греши, може да се окаже, че и аз съм грешала, разбира се.

Защо си толкова сигурна, че именно на Жени е възложена главната роля в предаването? 
Преди мисиите тя разубеждава всички, повтаря колко са трудни изпитанията и че отборът трябва да се откаже. 

Стига толкова за Жени, да си поговорим за 100 кила. Той хубаво ли се целува? 
Много хубаво се целува. Тази целувка беше толкова измъчена и чакана! Преди това Явор хиляди пъти ме придърпваше, казваше ми: "Хайде, сега няма камери"... Но аз не исках, защото знаех, че ако го целуна веднъж, после няма да мога да спра. На сватбата обаче се предадохме.

Имаш ли истински чувства към 100 кила и ще продължите ли отношенията си след излизането от "Къртицата"? 
Страх ме е да си задам този въпрос. Много е трудно да водиш отношения в състояние на изолация. Питаш се, дали е заради изолацията, дали елементарната близост не се превръща изкуствено в интимност, дали при други обстоятелства би се чувствал по същия начин спрямо човека отсреща...

Със сигурност имам по-специално отношение към Явор, защото той ми помогна да се интегрирам, носеше ми дрехи, трепереше за мен при всяка мисия, караше ми се, когато плача. Имам топло отношение към него, но не знам дали ще се окаже само приятелско, или е истински интимно. Искам да тествам дали това ще продължи в реалния живот. Предполагам, че и в неговата глава се въртят същите неща.

Имате ли някаква уговорка как ще се развият отношенията ви навън? 
Не, нямаме уговорки. Дори не знам дали вече е разбрал за моето изгонване, тъй като в момента е в чужбина. Но мисля, че поне предполага, тъй като преди да замине ме укоряваше за начина, по който играя, за това, че плача. Каза ми, че ще бъда следващата изгонена, а аз не бях съгласна с него. 

Той се прибира в края на седмицата и с Миглена Ангелова ще го посрещнем на летището.

Миглена излезе от "Къртицата" и ни разказа за 100 кила
Какво мислят родителите ти за представянето ти в "Къртицата"? 
Все още не съм се видяла с тях. Чух се с мама по телефона и тя ми каза, че съм се представила чудесно. Каза ми още, че продажбите ни са скочили хилядократно, а за мен това беше най-важната причина да вляза в шоуто - за да популяризирам марката.

Нека поговорим и за твоята марка. Мнозина си задават въпроса, как само на 22 години вече имаш собствена модна къща. Сама ли си го постигнала?  
Играта ми в "Къртицата" може да покаже как съм го постигнала - чрез планиране и визуализиране. Аз винаги си представям картинно как се случват нещата, към които се стремя. Започнах със 100 лева, след това инвестирах стипендията си и фирмата малко по малко потръгна от самосебе си. Имало е моменти, в които съм припадала от болката и умората, но те не са най-важното.

Откъде дойде вдъхновението ти да се занимаваш с мода и смяташ ли, че имаш необходимите качества за това? 
Аз не съм правила нищо друго цял живот. Като ученичка бях много слабичка и дрехите по магазините или ми бяха големи, или не ми харесваха достатъчно. Затова се качвах на тавана, ровех в куфарите на баби и лели, избирах си дрехи и пришивах по нещо към тях. Така от 12- до 20-годишна всеки ден съм си шила по 4-5 тоалета на ден.

Отначало много хора ми се подиграваха как се обличам, но аз си имах мнение за стила на една жена. След това започнаха да ме спират да и да ме питат откъде са нещата, които нося. Но аз дълго време отказвах да шия за другите, исках първо да се усъвършенствам. Развих качества, които сега са ми много полезни. Щом си представя нещо, след половин час то вече е технологично реализирано. Във фирмата съм шила на машина, избирала съм конците, правила съм всяко едно нещо от целия процес.

Какво би казала на зрителите, които не погледнаха с добро око на някои от стилните ти решения? Не всички харесаха дантелените гащеризони и розовите тоалети, например. 
По-скоро ме критикуваха за това как може да чистя, например, с къси рокли. Но аз влязох в това предаване, за да популяризирам марката. Ако се беше наложило, щях и да се къпя с нашите дизайни, за да ги видят хората. През цялото време бях или с мои дрехи, или с дрехи на 100 кила.

С какво планираш да се занимаваш занапред? 
Ще продължавам да се развивам в същата посока. Аз посвещавам живота си на всеобхватната красота: модата е външното ѝ проявление, а психологията - вътрешното. Искам да създам безплатни психологически училища за деца, в които те да се обучават да опознават самите себе си. Представяте ли си какво поколение ще излезе? Градивни деца, които са наясно какво искат и могат, на които с радост ще поверим бъдещето си!

Не е рядкост на участниците в риалити формати след това да им предлагат да бъдат водещи на различни предавания. Би ли приела такава оферта? 
Да, защо не? Бих искала да водя предаване за преобразяване. В което зрителите да се преобразят на моя принцип: външно и вътрешно. Предаване, което ще докосва всички хора и ще ги кара да вярват, че могат да бъдат всичко, което поискат!

Благодарим на Миглена за това ексклузивно интервю! Пожелаваме ѝ всички копнежи, изразени в него, да станат реалност. В галерията ни можете да разгледате някои от най-запомнящите ѝ моменти в "Къртицата", както и предложения от нейната модна марка.

Ако искате да продължаваме да ви държим в течение с живота и мнението на най-актуалните личности, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук!  

148 10
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



24
Не е посочен 24.04.2013|16:12
е, вече е щшастлива
23
Не е посочен 24.04.2013|15:00
това недоразумение
22
Не е посочен 23.04.2013|15:32
Дано поне да й се получи с дрехите, че с Явор едва ли ще прокопса.
21
Не е посочен 23.04.2013|15:11
ни ми пука за тия
20
Не е посочен 23.04.2013|12:44
тази хубавица що се излага с тоя мангал
19
Не е посочен 22.04.2013|18:25
хубавка е
18
Не е посочен 22.04.2013|17:38
и тая се излага
17
Не е посочен 22.04.2013|16:18
Може пък отношенията между Миглена и 100 Кила да продължат да се развият добре.
16
Не е посочен 22.04.2013|14:05
е той 100 кила излезе преди седмица
15
Не е посочен 22.04.2013|13:45
Нищо не мога да разбера. уж са вътре, пък са в чужбина...
14
Не е посочен 22.04.2013|11:46
Така си е, независимо човек достоен ли е,не е ли, дали е умен, сръчен,това няма значение,важното е да го покажат по телевизията :РР
13
Не е посочен 22.04.2013|11:28
" Каза ми още, че продажбите ни са скочили хилядократно, а за мен това беше най-важната причина да вляза в шоуто - за да популяризирам марката." ....това е достатъчно да разбереш,че българина мозък няма :Р
12
Не е посочен 22.04.2013|10:18
Не ми изглежда толкова силна,колкото се изкара,но какво да се прави..
11
Не е посочен 22.04.2013|10:15
Не мисля,че ще си допаднат извън играта.
10
Не е посочен 20.04.2013|16:47
Изглежда доста добре с кърпата на главата, много ми допада този стил
9
Не е посочен 20.04.2013|16:46
Да, добре звучи. Ще видим накрая какво ще се случи, но определено има интересни идеи.
8
Не е посочен 20.04.2013|16:46
Интересни идеи има, доста амбициозна личност е.
7
Не е посочен 20.04.2013|16:41
"Опитвах се да ги убедя да играят като мен, отборно. " - Това са две взаимоизключващи се неща. Хем като нея, хем отборно? :) Няма как да стане. Опитва се да ги убеди да играят като нея, това обаче не е отборна игра, а пряко подчинение.
6
Не е посочен 20.04.2013|16:40
Съветвам да я да си гледа дрехите и да не се занимава повече с подобен вид формати, които съкращават живота.
5
Не е посочен 20.04.2013|16:39
Мисля, че с килата са си един за друг.
4
Не е посочен 20.04.2013|11:03
Дано пък се получат нещата с нея и 100 кила
3
Не е посочен 19.04.2013|21:21
Отношенията между тях си бяха постановка само за предаването и според мен.
2
Не е посочен 19.04.2013|18:54
Не е глупаво момиче, доста неща е постигнала за възрастта си и е наистина много интересно какво ще се случи между нея и Килата от тук насетне, тъй като в базата изглеждаха влюбени и привлечени един от друг.
1
Не е посочен 19.04.2013|17:37
Нищо няма да стане със 100 кила, всичко между тях беше за в предаването
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay