Супермодели в оригинал

Британският Harper's Bazaar събира едни от първите най-успешни модели заедно

Наоми Кембъл
Наоми Кембъл

Британското издание на Harper's Bazaar готви предколедна изненада за всичките си почитатели. В декемврийския си брой то събира първите супермодели Синди Кроуфърд, Наоми Кембъл, Ева Херцигова, Хелена Кристенсен и Ясмин Ле Бон. Липсва единствено Линда Еванджелиста.

На корицата красавиците са зашеметяващи, както винаги. Облечени са с творения на Dolce&Gabbana и уверено демонстрират неувяхващия си сексапил. На страниците на списанието обаче, моделите са като извадени от 80-те години. Всички те изглеждат като музикантите от Duran Duran, като Наоми Кембъл е в ролята на легендарния Саймън Ле Бон.

Според The Daily Mail, фотосесията е част от музикален проект за видео на песента "Girl Panic". Ники Роудс, клавиристът на групата, е заявил, че идеята е била да направят ден от живота на Duran Duran, но с пет от най-красивите жени в света, които влизат в техните роли. От Harper's Bazaar пък са харесали замисъла и резултатът е налице.

Видеото е заснето от Джонас Акерлунд, който е известен с работата си върху клиповете на Лейди Гага към "Telephone" и "Paparazzi".

За живота си супермоделите споделят интересни факти. Наоми Кембъл казва, че се опитва да се отърве от ежедневния стрес, а ние напълно я подкрепяме. Синди Кроуфърд пък заявява, че когато съпругът и децата ѝ я гледат, се чувства така, сякаш може да управлява света. Ева Херцигова не може да понася факта, че всички я наричат "Мерилин Монро" на 90-те години и смята, че бавачката ѝ трябва да стане "жена на годината". Хелена Кристенсен разказва за 11-годишния си син, който членува в банда, а Ясмин Ле Бон твърди, че витамин B12 я кара да се чувства, сякаш също е в състояние да управлява света. Ние се чудим само, как ли би изглеждал светът под опеката на две от най-красивите дами в него. И си мислим, че със сигурност би се превърнал в едно по-добро място!

29 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 25.11.2013|16:12
Всички са хубавици без Наоми Кембъл
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay