Той е Чък Бас

Британският му акцент ни побърква. Буквално!

Той е млад и много секси, а жените са луди по него. Погледът, гласът му, равната интонация и спокойните движения са в състояние да изкарат всяка представителка на нежния пол от равновесие и да я накарат да си представя интимни сцени с него.

Елегантен и арогантен, той е лошото момче от популярния сериал "Клюкарката". И макар репликата "Аз съм Чък Бас" да му отива страшно много, той всъщност се казва Ед. Ед Уестуик.

Сексапилният британец е роден през 1987 година в семейството на психолог и университетски преподавател. Докато учи в колежа, участва във филма "Взлом" на носителя на Оскар Антъни Мингела. Има и епизодични роли в сериалите "Doctors", "Casualty" и "Afterlife".

Истински пробив прави, когато е одобрен за тийн драмата на CW "Клюкарката". Неговият образ е на богато момче, свикнало да получава всичко наготово. Алкохол, наркотици и разврат - това е ежедневието на Чък Бас. И въпреки че всички знаят порочната му слава, продължават да търсят близост с него.

През четирите сезона обаче, героят му претърпява трансформация. Той се влюбва, губи всичко и сам успява да си го върне, често е нежелан от никого и отбягван от всички. За да преосмисли живота си и да се промени. Лошото момче, което точно "като на кино", се превръща в добър мъж.

Ролята на млад бизнесмен носи световна слава на Ед и през 2008 година дебютира на 7-мо място в класацията на People за най-сексапилен мъж на планетата. Ние сме на мнение, че челната тройка би му отивала повече, особено като имаме предвид склонността на героя му към колективни преживявания с трима души.

В живота обаче Ед съвсем не е лошо момче с красив костюм. Всъщност, сексапилният британец е вокалист на инди рок групата The Filthy Youth. И макар да се справя чудесно на музикалната сцена, актьорската кариера му отива много повече.

През 2008 и 2009 година, Ед получи награди от Teen Choice Awards за "най-добър телевизионен злодей", отново за ролята си на Чък Бас, разбира се.

Той е Чък Бас

Актьорът се изявява и на големия екран, а по-известни филми с негово участие са "100 Feet", "S. Darko", "Son Of Rambow" и излезлите през тази година "Chalet Girl" и "J Edgar", в който главната роля е поверена на друг секссимвол, макар и поостарял - Лео Ди Каприо. Догодина пък ще можем да гледаме Ед в лента, адаптирана по вечната шекспирова творба "Ромео и Жулиета". И макар, според нас, да няма по-подходящ от него за главната роля, тя ще бъде поверена на друг актьор. Уестуик пък ще се превъплъти в Тибалт, темпераментния братовчед на Жулиета, който убива Меркуцио и след това умира от ръката на Ромео.

Британецът с най-сексапилния глас (ако въобще съществува такова понятие) е необвързан, за радост на милионите си почитателки. До преди година той имаше връзка с колежката си от "Клюкарката", Джесика, а раздялата им предизвика изказване от страна на актьора, гласящо, че гаджетата са твърде голямо главоболие. Ние пък сме на мнение, че просто не е срещнал подходящата, а с тази си външност и този тембър, със сигурност няма да му е трудно да я открие. Все пак, коя би отказала точно той да ѝ говори на ушенце...

Ед Уестуик е млад и талантлив, с огромен потенциал и светло кариерно бъдеще. Умението му перфектно да влиза в различни роли и желязното му спокойствие, със сигурност ще продължат да му отварят все повече и повече врати към голямата сцена. А ние това чакаме. За да продължим да се наслаждаваме на перфектната му актьорска игра и още по-перфектната му външност.

473 21
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 12.02.2012|14:29
На този секси глас, мисля че София Буш ще отива неприлично добре! :D
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay