10 години след „Полчаса“

Самостоятелните пътища на Лена и Юлия от t.A.T.u

Скоро Юлия Волкова ще зарадва феновете на руския поп и провокативната момичешка визия с дебютния си соло албум. Миналата седмица, на заветната дата 11.11.11, сексапилната брюнетка от t.A.T.u осъществи премиерата на първия си самостоятелен сингъл. Руската версия на парчето носи заглавие "Сдвину мир" и разказва за силата на лирическата героиня да премести света. Нищо чудно, особено като си спомним как девойките от руския дует имаха навика да пеят, че не ги слуша главата, да се целуват в клиповете си и да предизвикват международно внимание. 

Английският вариант на "Сдвину мир" се казва "All Because of You” и след трикратно отлагане, феновете на Юлия нямат търпение да го чуят на 17 ноември, по време на предстоящото ѝ турне в Южна Америка. В галерията може да видите и кадър от клипа. Той също се очаква да бъде реализиран в най-скоро време. 

Междувременно Лена Катина, партньорката на Юлия в дуета и в горещите еротични сцени, също излиза със солов албум - "Lost in This Dance”. Парчето ѝ "Never Forget”, чийто клип представлява манифест на трупове и ковчези, присъства в Youtube от няколко месеца. 

А онези, на които екранното присъствие на сексапилните рускини все пак не им стига, могат да гледат "You and I” - тазгодишният филм, в който двете певици си партнират с Миша Бартън. 
     
10 години след „Полчаса“               

15 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay