Как да сервирате сочната диня

Семпло предложение за лесно нарязване и консумиране на динята

Как да сервирате сочната диня

Месеците между юни и септември обикновено се свързват с вкуса на сладката розово-червена диня. Тъй като нейният сезон обикновено продължава до началото на октомври, ние оспорваме твърдението, че лятото е пред изчерпване, и ви съветваме да продължавате да похапвате от най-сочния плодов зеленчук, който ще поддържа лятното ви настроение още няколко седмици.

Предлагаме ви да погледнете това видео, за да разберете как може да улесните не само себе си при нарязването на динята, но и нейните консуматори.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от Jenite.bg във Facebook.

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay