Тест: Какъв човек сте според любимата си супа

Какво нашепва любимата ви супа за дълбините на характера ви

Тест: Какъв човек сте според любимата си супа

Супата. Онази сгряваща тялото и душата вълшебна храна, която всеки обича. Под различни форми, разбира се. Може на пръв прочит да ви звучи абсурдно, но именно индивидуалните ви предпочитания към супата могат да разкрият много за характера ви. Открийте любимата си сред изброените по-долу и се убедете сами.

Пилешка супа
Вие сте отворени към света с всичките си сетива и очаквате с нетърпение поредното предизвикателство, което животът ще ви отправи. Кипите от енергия и обичате да пътувате и да завързвате нови познанства. За вас най-важни са близките и приятелите и често се чувствате длъжни да им помагате.

Крем/зеленчукова супа

Тест: Какъв човек сте според любимата си супа

Вие сте домошари по душа и винаги предпочитате спокойствието пред шумните тълпи. По тази причина нерядко оставате неразбрани от околните, в чиито очи сте по-скоро интровертна и затворена личност. За вас обаче това е без значение, защото разчитате на малко, но истински приятели, които са до вас именно защото ценят високо личностните ви качества.

Шкембе чорба

Тест: Какъв човек сте според любимата си супа
Не се страхувате да поемате рискове и с готовност и охота се впускате във нови начинания. Обичате да си поставяте предизвикателства, но не самоцелно, а защото не понасяте, когато нищо не се случва около вас. По тази причина виждате възможност във всяка една житейска ситуация, което пък ви превръща в добри и далновидни лидери.

Боб/леща

Тест: Какъв човек сте според любимата си супа

Вие сте здраво стъпили на земята във всеки един аспект на живота. Винаги имате чиста и реална преценка за случващото се около вас и умеете да запазвате спокойствие дори в свръхнапрегнати ситуации. Това ви качество ви превръща в изключително успешни лидери, а също така и във верни приятели, които винаги са предпочитана компания в трудни моменти.

Супа топчета

Тест: Какъв човек сте според любимата си супа

Идеалисти до мозъка на костите си, вие винаги гледате на живота през розови очила и поставяте забавлението над всичко. Умеете да излизате с усмивка от всяка една ситуация, а междувременно да заразите с нея и всички наоколо. Именно затова винаги сте в центъра на събитията и сте желана компания от всекиго.

Таратор

Тест: Какъв човек сте според любимата си супа

Околните често ви смятат за ексцентрични и интровертни личности. Това обаче никак не ви притеснява, защото самите вие не желаете да допускате всеки до себе си. Това е привилегия само за "избрани”, които имат късмета да разчитат на верното ви приятелство, както и на мъдрите ви и винаги адексватни съвети.

Ако тази статия ви е харесала, харесайте и страницата на Jenite във Facebook!

18 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay