Хю Лори съжалява, че не е станал истински лекар

Д-р Хаус искал да стане истински доктор

Британският актьор Хю Лори е раздиран от чувството за вина, че не е успял да последва стъпките на баща си и да стане лекар, съобщават американските таблоиди.

 

Звездата на продукцията "Улични крале", който в сериала "Доктор Хаус" играе ролята на сръдлив и намусен лекар, неотдавна спечели редица награди, включително два "Златни глобуса", за страхотното си представяне пред камерата. Въпреки, че мнозина го определят за професионалист и успял актьор, Хю все още се страхува да не разочарова баща си, който в миналото искал синът му да учи медицина и един ден да бъде доктор.

 

"Бих бил щастлив, ако бях станал лекар. Понякога дори мечтая за това. Баща ми имаше големи надежди за мен, свързани с медицината. Аз също го исках и дори наблягах на нужните предмети в училище, но накрая просто се отказах", сподели пред репортери екранната знаменитост.

 

"Медицината е страшно трудно начинание и човек трябва да бъде доста умен, за да си взима изпитите. Честно казано, вината от стореното все още ме изяжда", заяви още прочутият актьор. 

 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay