Чарли Шийн не получи попечителство над децата си

Чарли Шийн загуби права над децата си

Чарли Шийн не получи попечителство над децата си

Бившата звезда от сериала "Двама мъже и половина" Чарли Шийн загуби правото за попечителство над двете си деца от Брук Мюлер, съобщава Ройтерс. Това се е случило вчера, а Шийн и Мюлер са прекарали около два часа в съда по време на дело, провело се при закрити врата.

 

На процеса, състоял се в Лос Анджелис, се е разисквал въпросът кой от двамата родители ще съумее да се грижи по-добре за Макс и Боб. Съдът решил, че попечителството трябва да остане непроменено, а така Мюлер става единствена с права да се грижи за децата си.

 

Шийн и третата му съпруга няколко пъти са правили опити да се излекуват от зависимостта си от алкохола и наркотиците. Според адвокатите на актьора, Брук Мюлер наскоро отново е започнала да употребява и затова не смятали, че е способна да се грижи за децата. Самата Мюлер е отказала коментар след като е станало ясно решението на съда. Шийн също напуснал залата безмълвен и потеглил за Вашингтон, където предстои участие от турнето му "Violent Torpedo of Truth".

 

Чарли и Брук се разведоха по-рано тази година. При развода Мюлер получи попечителството над децата. Преди месец тя спечели и ограничителна заповед, а децата бяха изведени от дома му. Шийн пък беше уволнен след като обиди продуцентите на "Двама мъже и половина".

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 20.04.2011|16:49
И двамата не заслужават да получат попечителството над децата. Но все пак Чарли Шийн биеше съпругата си и заслужава да не са при него.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay