Пай с броколи и чедър

16.07.2018 | 17:00
Ще ви предложим един много вкусен начин да приготвите броколи- пай с броколи и чедър. Ще си оближете пръстите. Обещаваме! Необходими продукти: 4 супени лъжици масло 2 скилидки чесън 1 глава лук 1 чаша нарязана целина сол черен пипер 1/4 чаша брашно+ брашно за тестото 1 1/2 чаша пилешки бульон 1...

Рецепта за черешов пай

16.04.2018 | 17:00 по статията работи: Ася Фърцаловска
Пролетта е тук и е време да започнем да хапваме по-свежи неща, в които има плодове. Затова днес ще ви предложим рецепта за вкусен черешов пай: Необходими продукти: около 1 кг череши, почистени, без костилки 1/2 ч. захар 1/4 ч. бърбън 2 ч. л. сок от...

Най-вкусният пилешки пай

24.02.2018 | 12:30 по статията работи: Ася Фърцаловска
В България пайовете не са особено популярни, но пък са доста вкусни. Заслужава си да опитате този пилешки пай, така че ще ви предложим рецепта, по която можете да си го приготвите вкъщи.  Необходими продукти:  За тестото: 3 ч. брашно 1 ч....

Рецепта за тиквен пай

03.01.2018 | 17:00 по статията работи: Ася Фърцаловска
Един по-нетрадиционен начин за приготвите традиционната за този сезон тиква Необходими продукти: 8 с. л. масло 1 с. л. олио 1 с. л. захар 1 щипка сол 250 гр. брашно 400 грама пасирана тиква 400 гр. кондензирано мляко 3 яйца 1 щипка индийско орехче 1...

Супер лесни есенни вечери: Пай с броколи и чедър

10.10.2017 | 12:00 по статията работи: Ася Фърцаловска
Продължаваме да ви даваме идеи за лесни есенни вечери. Днес ще ви споделим рецепта за вкусен пай с броколи и чедър. Ще си оближете пръстите. Обещаваме! Необходими продукти: 4 супени лъжици масло 2 скилидки чесън 1 глава лук 1 чаша нарязана...

Пай вместо картичка за Свети Валентин

03.02.2017 | 16:00 по статията работи: Ася Фърцаловска
Свети Валентин е само след 2 седмици и ако мислите да купите картичка или подарък на половинката си, време е да преосмислите стратегията си. Всеки подарява мечета, цветя, шоколад или бельо за този празник, но защо вие да не бъдете малко...

Коледни вкусотии: Малки тиквени пайове

09.12.2015 | 17:40 по статията работи: Jenite.bg
Коледа наближава и е време да се замислим за празничната трапеза и най-вече - за десерта, защото той е любимата част от вечерта за малки и големи. Днес в нашата рубрика "Коледни вкусотии” ще ви покажем как да си направите малки тиквени...

Вкуснотии от Централна Европа: Вишнев пай

16.03.2014 | 13:29 по статията работи: Гергана Няголова
Днес е последният ден от централноевропейската ни кулинарна екскурзия. Спирката отново е Унгария, а за десерт сме ви приготвили невероятно вкусен пай с вишни. А ето и как да си го спретнете сами.Необходими са ви:400 г брашно375 г захар125 мл прясно...

25 начина да сготвите тиквички това лято

13.08.2013 | 09:32 по статията работи: Гергана Няголова  26
Тиквичките несъмнено са сред най-характерните за сезона зеленчуци. Често обаче консумацията им на родна почва се свежда до пържения им вариант, в комбинация с млечен сос. В стремежа си да разчупим тази "традиция", вече сме ви показвали как да си...

Пай с риба тон

06.09.2012 | 09:27 по статията работи: Станислава Добрева
В днешния прекрасен почивен ден решихме да си сготвим вкусен пай. Не е американски, но със сигурност е много вкусен. Нека голямото количество продукти не ви подвежда относно неговата сложност - гарантираме, че се приготвя много лесно и бързо.Готови...

Пай или щрудел? И двете!

08.08.2012 | 14:10 по статията работи: Марина Янева
Заради темата на месеца "Гурме” все по-често ще забиваме носове в кухнята, мъчейки се да покорим поредния кулинарен връх. За днес ви приготвихме алтернативен вариант на вчерашните конфитюри - в случай, че искате още малко да се порадвате на...

Пикантен пай

29.07.2012 | 09:09 по статията работи: Деси Николова
В заглавието го нарекохме "пикантен пай", но истинското му име е "киш". Той е французин и богатият му пълнеж напълно отговаря на представите ни за нацията, която винаги се опитва да извлече максималното удоволствие от живота.Кишът може да се...

Американски пай

21.04.2012 | 14:42 по статията работи: Деси Николова
"Американски пай 4" вече е по кината, а ние решихме най-сетне да видим известния презокеански сладкиш и върху тукашна покривка. Ако и вие имате подобни идеи, предлагаме ви една добра рецепта за осъществяването им.За да оформите коричката, ще ви...

Пай от пиле

09.09.2011 | 15:04 по статията работи: Гергана Найденова
Макар, когато чуем думичката "пай", първата ни асоциация да е за нещо сладко, то с тази рецепта ще ви докажем, че паят може да бъде също толкова  вкусен и когато не е под формата на десерт.Продукти: 4 кафени чаши прясно мляко, 6 яйца, 300 г...

Вкусен пай с малини и крема сирене

02.09.2011 | 15:11 по статията работи: Десита Иванова
Днес някой ми припомни, че есента идва, а чувството, което ме обзе, не беше никак приятно. Студенината на целия зимен сезон изпълни мислите ми, а оттам изплува магическият лек срещу депресия, с който обичам да се лекувам. Готвенето. Но не на...

Нектаринов пай

01.09.2011 | 13:27 по статията работи: Станислава Добрева
"Американски пай", но не по телевизията, а в кухнята. Това е днешното ни кулинарно предложение. Класическата рецепта е с ябълки, но нашата лятна версия включва сочни нектарини. Продукти: За основата: 200 гр брашно 1/2 ч. ч. олио 2 с. л. прясно...

Черешов пай за чудо и приказ

04.07.2011 | 17:27 по статията работи: Цвете Тюлева
Приготвянето му ще ви отнеме точно толкова време, колкото нещо безумно вкусно като този пай напълно заслужава. А именно - около два часа с изпичанието. Басираме се, че времето за изяждането му, обаче, ще бъде в пъти по=-кратко.Продукти: За...

Пай с ягоди и...ревен

08.04.2011 | 18:31 по статията работи: Теодора Деянова  4
Ревенът е нетрадиционен за българската кухня кулинарен продукт, но в другите държави по света отдавна са открили не само лечебните и благоприятни за здравето свойства, но и невероятния му екзотичен вкус.   Това растение идва от Китай и...
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Вярвате ли в прераждането?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Задайте въпрос
Вижте всички специалисти
Няма звяр толкова див, че да не отговори на ласката. Дезидериус Еразмус
Вдъхновете се докрай!
Спорят две блондинки: -Това е той. -Не е той. -Той е. -Абе не е той. -Хайде да го питаме. -Добре. -Извинете, това вие ли сте? -Да, аз съм. Двете блондинки едновремено една на друга: -Видя ли, бе!?
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...