Малките големи съкровища на Jenite

За ролята на малчуганите в живота на една жена

В Jenite.bg често правим анкети, с които се стремим да научим любопитни подробности за вас, нашите читателки, и от там - за жените изобщо.

Чрез последната ни анкета си поставихме за задача да разберем повече за личния живот на Jenite. Предоставихме ви възможност да споделите с нас информация за своето семейство, като ни кажете нещо повече за децата си.

Отговорите ви ни дават ясна представа за това какво е мнозинството от жените, които избират и се доверяват на нас и нашия сайт. И сега, накратко, ще споделим с вас ценната информация, която получихме.

В анкетата са гласували общо над 1700 души, читатели на Jenite.bg.

Малките големи съкровища на JeniteThinkstock/Guliver

Оказва се, че по-голямата част от гласувалите нямат деца. Цели 33,6% отиват в полза на свободните жени, които все още не са предприели така важната стъпка към създаване на едно голямо семейство. Което пък означава, че за тях щастливите събития около отглеждането на дете тепърва предстоят.

Второ място в класацията получават онези дами, чиито деца тази година са в гимназия (20,1%). Оказва се, че именно те се намират в един от най-трудните етапи от процеса на отглеждане на дете, а именно - тийнейджърските му години. Надяваме се с нашите съвети да оказваме помощ в тези нелеки времена.

Малките големи съкровища на JeniteThinkstock/Guliver

Трети са родителите на първокласници и на децата до четвърти клас - 15,2%. Те са заети с първите емоции на детето в училище, както и с подготовката на все по-трудните домашни работи.

Четвърто място в чарта се пада на майките на малчугани, които са в 5-7 клас (11,6%). Пети са родителите на студенти - 9,7%.

Най-малък брой гласове получава опцията "Децата ми отдавна завършиха” (9,8%). И ние, Jenite, се гордеем с тези силни и отговорни майки, които са извършили нелеката задача по възпитанието на едно или повече деца.

Можете още сега да гласувате в новата ни анкета и да ни кажете какъв е за вас "перфектният следобед". А aко искате да четете още интересни материали, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Спорят две блондинки: -Това е той. -Не е той. -Той е. -Абе не е той. -Хайде да го питаме. -Добре. -Извинете, това вие ли сте? -Да, аз съм. Двете блондинки едновремено една на друга: -Видя ли, бе!?
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
Животът е твърде кратък, за да не си жив, да не бъдеш страстен и да преливаш. Разкарайте нещата,...
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Вярвате ли в прераждането?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Задайте въпрос
Вижте всички специалисти
Error 503 Service Temporarily Unavailable

Временно Недостъпен 503

Бяхме информирани за възникналия проблем.


Ще отстраним наличния проблем във възможно най-кратко време.Можете да отидете на Начална страница