„Твоят втори живот започва, когато разбереш, че имаш само един“ e разведряващ и дълбоко оптимистичен роман

Това е дебютният роман на Рафаел Джорджано

„Твоят втори живот започва, когато разбереш, че имаш само един“ e разведряващ и дълбоко оптимистичен роман

На 16 юни излиза "Твоят втори живот започва, когато разбереш, че имаш само един” – зашеметяващ дебютен роман на Рафаел Джордано, от който вече са продадени над 600 хиляди екземпляра.

Книгата ни  запознава с Камий, която е вече почти четирийсетгодишна и на пръв поглед има всичко необходимо, за да бъде щастлива: съпруг и малък син, добре платена работа като търговски специалист, но се чувства потисната от еднообразното си съществуване и рутината на всекидневието си. Пътен инцидент води до запознанството ѝ с "рутинолога" Клод Дюпонтел, запознанство, което ще се окаже от съдбоносно значение – за нея и впоследствие за много други хора. Дюпонтел ще ѝ предложи да я избави от "острия рутинит", който я измъчва... И Камий преминава с негова помощ през поредица от завладяващи приключения с любопитни наименования: "Искрящо бяло”, "Изкуство на моделизацията”, "Позитивен бележник”, "Отлепване на марките”, "Суха емпатия” и много други, които в крайна сметка ще я избавят от усещането за безсмисленост и ще променят живота й.

"Аз съм рутинолог” – казва Дюпонтел. "Рутино… какво?” – пита Камий в началото на романа. "Аз съм рутинолог” – казва Камий. "Рутино… какво?” – пита Изабел  в края му.

За автора

Рафаел Джордано е завършила школа за изящни изкуства и е издала няколко книги по психология, работейки в агенции по комуникация. "Твоят втори живот започва, когато разбереш, че имаш само един" е нейният първи роман, полезен, разведряващ и дълбоко оптимистичен.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay