10 неща, на които мъжете не могат да устоят

10 неща, на които мъжете не могат да устоят

Желанието да се харесва от противоположния пол е естествено и това е причината жените, които се опитват да намерят отговора на въпроса "Какво харесват мъжете?", в крайна сметка да се стремят да подобряват тези части от телата си, които мислят, че карат мъжете да полудяват.

Ето кои са нещата, на които мъжете не могат да устоят:

1. Доброта

Мъжете винаги забелязват добрите дела, особено ако обмислят дългосрочна връзка с тази жена. Дори учените имат доказателство за този факт. Те казват, че добротата засилва вниманието от страна на мъжете. 

2. Способността да намират изход от неловките ситуации

Мъжете продължават да повтарят, че те са привлечени от естествеността както в поведението, така и във външния вид. Оказва се, че вашето реагиране при неочаквани ситуации също е важно. Ако една жена може да признае, че е направила грешка, вместо да се опитва да я оправдае или да се ядосва, това е начин да привлече вниманието на мъжете. 

3. Нокти

Много жени мислят, че никой освен маникюристът им не се интересува от ноктите им. Това обаче не е така. Ноктите са едно от първите неща, които мъжете забелязават в една жена. Мъжете оценяват високо добре поддържаните и добре изглеждащите нокти. 

4. Емоционално състояние

Според мъжете една от най-неприятните черти на жените е отрицателна представа за света. Мъжете забелязват всичко, което ви безпокои в живота и влошава настроението ви от време на време: лоша работа, караници с родители, страдания от неизпълнени мечти и т.н.. Те започват да свързват вашето изображение с мъка, докато искат да имат източник на позитивност. Ето защо те обичат щастливи жени, които се радват на живота. 

5. Финансово състояние

Жените искаха равенство на правата и го получиха. Това е причината не само жените да гледат финансовото състояние на мъжете, но и обратното. Да, тази тема е много деликатна, но е важна. Ето защо, бъдете сигурни, че мъжете питат за вашите финанси не от любопитство, а за да направят и някои изводи. Ако печелите повече пари, отколкото той, той може да се нуждае от известно време, за да разбере дали е в състояние да се изправи пред такава ситуация. Ако печелите по-малко от него, той може да се нуждае от този път, за да определи дали вашите интереси не са само от финансова гледна точка.

6. Самочувствие

Мъжете обичат да правят комплименти на жени, които самите те знаят, че заслужават тези думи и не искат да успокояват онези жени, които са свикнали да пренебрегват красотата си. Няма по-малко привлекателна жена за мъжете от тази, която винаги поставя под въпрос собствената си красота.

7. Нагласа към другите жени

Ако покрай вас мине невероятно красива жена и вие направите отрицателен коментар, можете да бъдете сигурни, че вашият мъж ще забележи това и ще му направи лошо впечатление. Никой мъж не харесва жени с комплекси и завистливи жени. 

8. Стил

Повечето мъже не са много наясно с модните тенденции и т.н., но всички мъже забелязват когато една жена се облича със стил и има вкус. Стилът е решаващ за една жена, така че не се заблуждавайте, че мъжете не го забелязват. 

9. Броят приятели

За мъжете е важно тяхната приятелка да има истински живот, с истински приятели. Мъжете се притесняват от липсата на близки приятелите на жената. 

10. Дрехи с гол гръб 

Не е вътрешно качество, но си струва да се спомене. Блузите и роклите с гол гръб са чудесен начин жените да покажат малко кожа и въпреки това да изглеждат стилно. Това е изключително женствен начин да се покаже красотата. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 3
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay