10 психологически трика, с които ще го омагьосате

Успехът е гарантиран!

10 психологически трика, с които ще го омагьосате

Всяка жена си има свой собствен чар, характерен за самата нея арсенал от теми за разговор и дребни жестове, с които да влиза под кожата на интересните за нея мъже. Затова сме против следването на точно установени правила, пред които същността ви може да избледнее.

В определени ситуации обаче е полезно все пак да имате предварително очертан план за действие. Например, в случаите, в които някой мъж ви е харесал толкова много, че изведнъж започвате да се притеснявате и така или иначе вече не сте на себе си. Можете да си помогнете да се чувствате значително по-уверени със следните съвети на психолозите:

1. Забележете очите му 

Когато се запознавате с човек, който ви е харесал външно, винаги се усмихвайте чаровно и подавайки ръка, се опитвайте да видите какъв цвят са очите му. Специфичният начин на вглеждане ще го накара да се почувства впечатлен от вас още от първия миг.

2. Прекъснете разговора 
Колкото и клиширано да звучи, за да накарате един мъж да се побърка по вас, трябва да го държите в напрежение. И поне малко на разстояние. Ако продължите да проявявате интерес към "обекта", с който сте се запознали прилагайки точка 1, в време да подложите на изпитание волята си.

Окуражете сладура да ви заговори - най-ефективният начин е чрез загадъчна усмивка и контакт с очи. Проявете естествения ентусиазъм, който изпитвате, в разговора. Покажете, че ви е интересно. Покажете и че вие самите сте интересни. Но когато сте сигурни, че сте направили впечатление (успели сте да демонстрирате чувство за хумор; забелязали сте, че професията ви е заинтригувала събеседника и т.н.), вече е време да прекъснете разговора. Измислете убедително оправдание за това, покажете, че ви е било приятно малкото прекарано време заедно, след това се отдалечете и го оставете да жадува за още.

3. Откажете му среща 
Със сигурност сте чували съвети и в двете крайности - или да оставите мъжът да бъде ловеца, или остро да му покажете, че вие също можете да ловувате. Истината е следната: някои мъже са податливи по-скоро на първата стратегия, други се впечатляват от втората. А ако изобщо можем да кажем каква "трябва" да бъде жената на XXI век, да, тя е самоуверена и инициативна, но в същото време е добре да запази и част от нежния си облик.

Затова ви предлагаме следното: бъдете и ловецът, и сърничката, така да се каже. Изчакайте той да ви покани на среща. И откажете поканата. Измислете си извинение, разбира се, но не го прокарвайте твърде настойчиво. Оставете кавалерът да се чуди каква точно е била причината за получения от него отказ. След това изчакайте малко и сами го поканете да излезете. Така ще покажете, че освен да бягате, можете и да преследвате целта си.

4. Облекло за първата среща
Облечете се така, както самите вие се чувствате най-красиви. Не приемайте съвета на приятелка, ако изпитвате каквито и да било колебания относно препоръчвания от нея тоалет. Ако вие си се харесвате максимално, ще излъчвате енергията, която кара и другите да ви харесват максимално. Показаното самочувствие ще направи на вашия човек много по-силно впечатление от конкретната дреха (дори и тя да не отговаря напълно на вкуса му).

10 психологически трика, с които ще го омагьосате5. Направете нещо екстремно заедно 
По този начин можете да напреднете много в отношенията още от първата среща. Вашият красавец ще почувства, че ледовете са стопени, вероятно дори ще разказва разпалено на приятелите си (че и на себе си, като си припомня) колко интересно сте си прекарали заедно.

6. Говорете за него 
Дойде ред и на най-важните насоки, свързани с темите ви за разговор. Първо и най-важно, в никакъв случай не говорете повече за себе си. Разкривайте информация в разумни количества и само, когато ви я поискат. В останалото време се интересувайте от живота на човека срещу вас. Това ще го остави с много добро впечатление. 

Дори когато обяснявате нещо за себе си или за трети човек, можете да покажете интереса към събеседника си. Например, чрез следната конструкция: "както теб те вдъхновява еди-какво-си, така и аз се вдъхновявам от нещо-си-друго".

7. Използвайте името му 
Психолозите са категорични, че колкото по-често човекът срещу нас използва името ни в разговора, толкова по-голямо доверие му имаме. Харесва ни, че едва ли не всяка негова дума, коментар, разказ, въпрос, звучи толкова персонализирано - насочено е конкретно и само към нас. Обикновено добра идея е и да си измислите съкращение на името му, което почти никой друг не използва - той неусетно ще започне да го харесва.

8. Клюкарствайте, но... 
Позволено е, дори препоръчително, да обсъдите с него други хора. Внимание! Това малко "клюкарстване" обаче трябва да бъде в положителна насока - колко добре изглежда въпросният трети човек, за какво му се възхищавате, какво е постигнал... 

Още веднъж, внимание! Много е важно ако сте се изказали положително за друга жена и вашият човек също сподели одобрение спрямо нея, да не проявите никакъв признак на ревност. Така стремглаво ще му се издигнете в очите.

9. Вървете с високо вдигната глава 
Безспорно един мъж ще бъде още по-силно впечатлен от вас, ако вижда, че и околните се впечатляват. Когато вървите с вдигната глава и гледате право напред, над главите на хората, те несъзнателно ще ви правят път и ще се заглеждат заинтригувани във вас.

10. Относно приятелите му
Голямо значение има и какви впечатления ще оставите у приятелите на желания от вас мъж. Когато ви предстои да се запознаете с тях, предварително се накарайте да вярвате, че те вече ви харесват. Така, щом действително се окажете в тяхната компания, ще успеете да се държите непринудено, без да изглеждате така, сякаш флиртувате изкуствено.

Ако нашите съвети са ви харесали и искате да четете още подобни материали в Jenite.bg, можете да се присъедините към нашата страница и във Facebook!

55 6
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



9
Не е посочен 27.05.2014|15:38
Хубави съвети, но за свободни дами. :)
8
Не е посочен 26.05.2014|20:50
Доста интересни съвети .
7
Не е посочен 26.05.2014|20:40
Аз обикновено като се запознавам с някой го да гледам в очите и цвета им.
6
Не е посочен 26.05.2014|16:52
Всичко зависи от мъжа, тъй като за някои отказът може да бъде доста обезкуражаващ.
5
Не е посочен 26.05.2014|16:05
Много интересна статия :)
4
Не е посочен 26.05.2014|15:49
Благодарим за съветите.
3
Не е посочен 26.05.2014|15:20
Интересни съвети наистина, мъжете по принцип харесват недостъпните жени, така че е добре поне в началото да ги държим на разстояние, а и колкото повече се дърпаме от тях, толкова повече ги привличаме към себе си.
2
Не е посочен 26.05.2014|12:37
Интересни неща, но това с отказа за среща или това да прекъсваш мъжа, за да запази интереса към дамата, много не ми се нрави .
1
Не е посочен 26.05.2014|11:54
все едно уроци как да си хванеш съпруг, настръхнах!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay