11 причини следобедния секс през лятото да е най-хубавия секс

Сексът през нощта е страхотен, разбира се

11 причини следобедния секс през лятото да е най-хубавия секс

Но има нещо страхотно в това да си вземете почивка посредата на летния ден, за да избягате от горещината в хладната си спалня и да отделите час-два на любимия. Сложете следобедния летен секс в списъка за лятото. Страхотен е! 

1. Извинение е да останете на климатик. Навън е прекалено горещо? Останете вкъщи и правете секс!
2. По-вероятно е да получите силен оргазъм следобед, отколкото вечер. Наистина!
3. По някакъв начин това, че навън е 100 градуса, прави секса още по-горещ. Дали високите температури са афродизиак? Може би официално не, но може да се окаже, че са. 
4. Няма нищо по-хубаво от това да лежите в хладното легло, под вентилатора. Вие лежите голи и се гушкате, докато другите се пържат навън. И вие и партньорът ви печелите. 
5. Страхотна причина е да ядете сладолед, след като приключите. Как се охлаждате след като сте се поизпотили? Ядете сладолед, разбира се. 
6. Ако се изпотите, се брои за тренировка. Всеки път, в който сте се изпотили, без значение, че не сте тренирали, това е тренировка. 
7. След следобедния секс може да последва следобедна дрямка.
8. Следобедния секс освобождава вечерите за излизане, когато времето е по-приятно. Разбира се пак може да правите секс, когато се приберете, но летните вечери са за излизане навън. Плюс това слънцето и топлото време изморяват и е възможно да ви се спи и да не ви е до секс, когато се приберете. 
9. Сексът на слънчева светлина се подценява от хората, но е особено възбуждащо да гледате голото тяло на партньора си, огряно от слънцето. 
10. Страхотна причина да избегнете следобедното слънце, на което е силно вероятно да получите изгаряне. Запазете кожата си и получете оргазъм!
11. Можете да използвате всички летни дейности като любовна игра. Толкова много занимания през лятото карат хората да изглеждат секси. Плуването, спортуването с къси панталонки и бюстие, дори хвърлянето на топка.

Лятото е най-горещото време от годината във всеки смисъл на думата!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!
12 3
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay