3-годишна сладурана умили света с постъпката си!

Малката красавица е “влюбена” в човека, който събира боклука от квартала й

3-годишна сладурана умили света с постъпката си!

Малко момиченце успя да сгрее сърцата на всички, след като реши да направи подарък на любимия си боклукчия с един от сладкишите за рождения й ден. Оказва се, че малката госпожица е най-големият му фен.

Бруклин Андрак е на 3 годинки и живее с родителите си в град Блумингтън, щата Илинойс, САЩ. Всеки четвъртък, в продължение на година, русокоската чака с нетърпение любимия си събирач на боклук Делвар Допсън. Майка й споделя, че Бруклин няма търпение да го види и винаги чака да я види, за да му махне. Ако случайно стане така, че не го видят пред къщата си, майката и дъщерята се качват на колата си и започват да обикалят квартала, за да го намерят.

"Всеки четвъртък сърцето ми се пълни с любов, когато виждам радостта, която събирачът на боклука ни носи на Бруклин, когато той я викне с голямата си усмивка и й махне с ръка.”, споделя майката.

3-годишна сладурана умили света с постъпката си!

Преди няколко седмици, Бруклин и майка й решават да подарят на Допсън един от сладкишите от нейния рожден ден. Двете го чакали, а когато той минал, му махнали, за да спре. Той дошъл, а малката сладурана му връчила подаръка.

3-годишна сладурана умили света с постъпката си!

Човекът останал безмълвен, когато приел подаръка на тригодишното дете. Майката му обяснила за радостта на дъщеря й, когато го вижда всеки четвъртък да се задава от улицата. Оказало се, че той няма търпение да види сладураната и да й помаха. Делвар споделил, че няма собствени деца, но има няколко, на които помага и ги обича като собствени. След като той си тръгва двете тръгват към детската градина, а Бруклин споделя на майка си колко е щастлива от срещата им и разговора.

3-годишна сладурана умили света с постъпката си!

Историята докосва много хора и е била споделена повече от 2000 пъти. Много хора се възхищават от добротата на Допсън и отношението му към детето. На следващата седмица той изненадва Бруклин с подарък за отминалия й рожден ден. "Няма никакво значение какво работи човек. Това не е определящо за добротата ни. Моята страст е да съм наставник на деца и да им помагам”, споделя Допсън, след като много хора, които упражняват неговата работа са били умилени от постъпката му.

Ако статията ви е харесала, станете част от Jenite.bg във Facebook!

12 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay