3 причини за раздяла, за които не се замисляме

И затова се стига до край

3 причини за раздяла, за които не се замисляме

Раздялата никога не е неочаквана! Както една болест, винаги има множество симптоми, които показват, че нещо във връзката куца. А когато нещо в системата не е наред, е нормално връзката в един момент да рухне. Но това в никакъв случай не е внезапно. По-скоро и двамата "болни" знаят диагнозата, но я отлагат във времето и я отричат по всевъзможни начини. За да не се стига до раздяла, ние ще ви кажем кои са трите причини, на които обръщаме много малко внимание, но са сериозна причина за прекъсване на отношенията в един момент.

Намаляване на желанието

Научно доказано е, че с времето желанието намалява. Ако в началото постоянно правите секс и всяка втора мисъл е за това как ще палувате под завивките и навсякъде, където поискате, след това започвате все по-рядко да правите секс, все по-рядко да се докосвате, да се гледате нежно, да се обяснявате влюбов, да проявяват каквато и да е интимна близост.. А това буди въпроси в другия. въпроси като "Защо той стана такъв изведнъж?", "Защо той се държи така?", "С какво съм по-различна сега, че той ме докосва така рядко..?" Разбира се, минават мисли за изневяра, за това, че той е намерил нещо различно пи друга.. И в един прекрасен ден се стига до раздяла.

За да избегнете това, ви съветвам да поговорите. Просто кажете на партньора си какво в поведението му ви притеснява и той от своя страна ще може да ви каже защо е намалил интимната близост с вас.

Крахът на сходството

В началото сте си мислили, че това е човекът за вас, но в един момент започвате да осъзнавате колко различия имате. Това става най-вече, когато заживеете заедно. Тогава наяве излизат всички различия, започват препирните, неразбирателствата, скандалите..И си казват "Явно това не е моят човек.." Не, може и да е, но трябва да си спомните защо сте се влюбили един в друг и да обедините различията си, което ще ви превърне в супер сила двойка.

Прекалено чести караници

Когато двама души започнат да си крещят за щяло и не щяло, то положението не е добре. В един момент всичко това ескалира и се стига до неминуем край. Опитайте се да наблегнете на позитивното във връзката, не на негативното!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay