3 типа “приятели”, които трябва да премахнете от Facebook

Отървете се от натоварващите връзки в социалните мрежи

3 типа “приятели”, които трябва да премахнете от Facebook

Повече от ясно е, че не всички наши приятели във Facebook са истински приятели, с които се виждаме често, споделяме радости и неволи и знаем, че ще бъдат винаги до нас. Всъщност, по-голямата част от хората в списъка ни с приятели, са просто познати хора, които сме срещнали някъде из житейския ни път.

"Приятелите” ни в социалната мрежа са сбор от истински приятели, семейство и познанства - кои по-близки, кои не чак толкова. Ясно е и, че ни интересува какво прави много малка част от тях и дори никога не сме отваряли профилите на някои от тях.

Известно е също, че всички си имаме някаква граница на търпимост и можем да понесем определено количество дразнещи хора. Хубаво е да знаем, че по всяко време можем просто да натиснем един бутон и да се отървем от онези, които ни натоварват прекалено много. Днес ще ви представим няколко главни типа "приятели”, за които може би трябва да се замислите.

1. Супер споделящият
Всички имаме поне по един такъв приятел в листа си. Той смята, че е длъжен да информира всички за всяко нещо, което прави. С кой е на кафе и къде. Какво е закусвал, в колко ужасно задръстване е, коя песен слуша в момента и какви са плановете му за уикенда. Следват постоянни отбелязвания, албуми със стотици снимки и емоционални излияния…

3 типа “приятели”, които трябва да премахнете от Facebook

2. Вечно спорещият
Сещате ли се за някой човек от списъка ви във Facebook, който винаги се замесва в спорове, отправя язвителни коментари под публикации и със сигурност е влизал в конфронтация и със самите вас? Да, всички имаме и по един такъв заядлив "приятел”, който само си търси повод, за да започне разгорещен спор с километрични коментари и високопарни думи.

3. Онзи с игрите и картинките
Той е човек, който споделя картинки за здраве, щастие и пари. Постоянно ви изпраща покани за всички налични игри във Facebook и препраща досадните верижни съобщения, които му попадат из мрежата. Обикновено тези хора са добронамерени, но най-често не са много на ти с технологиите и просто са се изгубили в света на социалните мрежи. Все пак е толкова досадно, когато ви отбележат заедно с още 20 човека на картичка за имен ден...

3 типа “приятели”, които трябва да премахнете от Facebook

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay