4 места от женското тяло, които мъжът не бива да докосва по време на секс

Ние искаме да ни докосват навсякъде, но...

4 места от женското тяло, които мъжът не бива да докосва по време на секс

Мъжете имат палави ръце и още по-палаво мъжко достойнство.. и искат да достигнат до всяка една част от тялото ни, да ни обладаят, превземат, покорят, завладеят.. Те да бъдат господари, а ние подчинени, това е любимото им! Но колкото и да искат да влязат на всяко едно място и да пипнат навсякъде, не бива да достигат до тези 4 места.

До маточната шийка

Това е тесният канал, който свързва вагината с матката и е мястото, на което растат бебетата. Ето защо е притеснително, ако пенисът на партньора ви стигне дотам..

Главата на клитора ни

Това може да звучи алогично, но клиторът, който е пълен със свръхчувствителни нервни окончания може да не реагира добре на това стимулиране. 

Краката

Учени са доказали, че и мъжете, и жените, е добре да правят секс с чорапи, за да достигнат до повече оргазми. знаем,ч е това ви звучи налудничаво, но замислете се, ако ви е студено, няма как да се отпуснете и съответно да достигнете до края.. А жена с чорапи не е най-привлекателното нещо за един мъж, затова е добре да избягват да пипат краката ни.

Анусът

Знаем, че това е любимото забранено място на мъжете, но, ако няма достатъчно смазка и жената не е достатъчно възбудена, аналният секс няма да е толкова приятен, колкото те очакват.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

11 18
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay