5 актуални тенденции в косите за 2018

5 актуални тенденции в косите за 2018

Все повече дами залагат на различни, нестандартни цветове в косите си. Освен, че подчертава индивидуалността, прическата е един от най-важните аксесоари на всяка жена. Тя е рамката на лицето, а често и причина за по-доброто ни настроение. През последните години, цветните кичури в косите се наложиха като трайна тенденция. От леки и преливащи тонове, близки до естествения цвят, до розови, лилави и дори бели кичури. 

5 актуални тенденции в косите за 2018

Момичетата с по-светли коси могат лесно да преминат към розовия нюанс, който отново ще бъде хит през 2018-та година. Всякакви цветни детайли в косите са в класацията на най-актуалните, стига боята да е добре слята с вашата естествена коса. Бели коси със син отенък също са за предпочитане сред тези от вас, които ще искат да са с цвят на коса според последните тенденции и са любители на нестандратните цветове.

5 актуални тенденции в косите за 2018

Дамите, с по-тъмни до черни коси могат да добавят светли цветове като акцент в прическите си. Светлите бои ще  допринесат за добро лятно настроение и ще контурират лицето, така че да подчертаят чертите ви. Лесно решение за тези от вас, които винаги са искали да добавят нещо русо в косите си, без промяната да е ангажираща и рязка.

5 актуални тенденции в косите за 2018

Ако нямате време за дълги часове в салона за красота, за да поддържате желания цвят можете да се доверите на добре познатата техника омбре или балеаж. Веднъж направен, този тип боя не изисква ежемесечна грижа. Няма избили корени и трудна смяна на цвета, което е ключово при драстична смяна на естествения цвят. С тези техники, можете да се радвате на желания цвят, светъл или по-тъмен от вашия естествен, без много усилия и скъпи поддръжки.

5 актуални тенденции в косите за 2018

Тези тенденции са закачливи, летни и свежи предложения, с които лесно бихме сменили имиджа. Ако обичате да променяте цвета на косата си или пък следвате тендециите, тези предложения са подходящи за всякакви дължини и коси. Много от нас често искат да направят промяна в прическата си, но не винаги това е лесен и неангажиращ процес. За това тези пет тендеции са колкото актуални и атрактивни, толкова и лесни за поддържка и междувременно изглеждат страхотно. Защо да не опитате сега?

2 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay