5 вида поли подходящи за пролетта

5 вида поли подходящи за пролетта

Полите са наш верен приятел през пролетта. Има идеална пола за всеки повод, подходяща дължина за всеки сезон и правилен начин как да съчетаем различни дрехи с тях. Ето нашите пет пролетни звезди

1. Плисирана пола

Плисираните поли с дължина под коляното са супер предложение за пролетта. Има ги в различни цветове и според това могат да бъдат по-спортни или по-елегантни. Съчетайте ги с тениска и сако и са идеални за бизнес среща или пък сложете дънково яке за среща с приятелки.

5 вида поли подходящи за пролетта

2. Дънкова пола

Нейно величество дънковата пола е сред нашите фаворити за пролетен аутфит. Денима отива много в съчетание с бяло и кафяво, но с какъвто и цвят да го съчетаете, с него е невъзможно да сбъркате. Дънковите поли не са сред най-елегантните облекла, но са страхотни за разходка в града с приятели.

5 вида поли подходящи за пролетта

3. Дълга пола

Дългите поли от леки материи са супер избор за пролетното време. Ако ви предстои дълъг ден, който започва от ранните часове на деня, спрете се на дългата пола. Сутринта ще ви бъде приятно и няма да усетите сутрешния студ, а на обяд, когато вече е топло, отново ще се чувствате добре с нея.

5 вида поли подходящи за пролетта

4. Къса пола с висока талия

Ако имате възможност да разчупите външния си вид с малко по-кежуал визия, спрете се на къса пола с висока талия. Ще направи краката ви супер дълги, а и са много удобни. Изберете я в светъл цвят, който лесно можете да съчетавате.

5 вида поли подходящи за пролетта

5. Пола на пластове

Полите от пластове тюл са много елегантни и нежни. Същевременно съчетани с кецове могат да се превърнат в идеално спортно облекло. Лесно се комбинират и са много женствени. Те са перфектен избор за пролетта.

5 вида поли подходящи за пролетта

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay