5 знака, че сте с човека, с когото трябва да останете завинаги заедно (Част 2)

5 знака, че сте с човека, с когото трябва да останете завинаги заедно (Част 2)

Ако искате да сте сигурни, че сте един за друг, има няколко въпроса, които може да си зададете и да получите отговори на привидно сложния въпрос. Помислете как стоят нещата при вас, забелязвате ли тези качества във вас или в партньора си и разберете дали сте родени един за друг.

Вашият партньор иска вие да побеждавате в личните си битки

Едни от най-успешните връзки са тези, в които единия иска да вижда другия как успява и постига целите си. Доказано е дори, че усвояваме позитивните качества на партньорите си, така, че подкрепата на любимите ни влияе добре и на личностното ни развитие. Когато се радваме за просперитета на нашият любим, броим победите като двойни и обши.

Взаимно доверие

Може би изглежда очевидно, но доверието наистина е много важна част от една връзка. Взаимната вяра един в друг е ключова за здравите отношения. Независимо дали обмисляте да сключите брак или вече сте женени, уверете се, че си имате доверие и това ще бъде сигурен знак, че сте избрали правилния партньор.

Емоционална интелигентност

Флиртуването помежду ви може да бъде забавно, уверете се, че срещу вас стои зрял човек, който ще може да постъпва интелигентно спрямо емоциите ви. Подкрепата идва, когато усещате, че имате разбирането на любимия си напълни по отношение на емоционалните си нужди.

Не се дразнят от вашите навици

Звучи просто, но ако смешните навици на партньора ви не са дразнещи за вас, това  е добър знак. Според проучвания на психолози, доказано е, че повечето здрави връзки се градят на приемането на странностите и дори идиотски постъпки на любимия човек е ключово за здравите отношения и дълготрайна връзка. Все пак, ако не той не вдига седалката на тоалетната чиния и това ви дразни, не се тревожете, всичко е наред.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay