5 начина да направим розова магия за любов

За да се влюби; за да ви бъде верен; за задълбочаване на отношенията; за да ви чака; за да си го върнете, ако го загубите

5 начина да направим розова магия за любов

Вярвате ли в магии?

Да ви кажем честно, ние не сме сигурни какво да мислим по този въпрос. Да, случват се необясними за ограниченото човешко съзнание неща. Но пък не можем да знаем с точност какво представляват.

В едно обаче сме сигурни – ако поискаме нещо достатъчно силно, имаме и силата да го постигнем (стига наистина да е подходящо за нас). А дори и да не притежава мистична мощ, извършването на конкретен ритуал е добър начин да се съсредоточим максимално и да изпратим съответните сигнали на Енергията, Вселената, Бог или както предпочитате да наричате Необяснимото.  

Затова все пак решихме да се поровим в големите книги и извадихме 5 сравнително лесни за изпълнение магии. Чували сме, че заклинанията за любов могат да бъдат не по-малко опасни от черната магия, тъй като лишават другия от собствената му воля. Водени от тези притеснения, специално подбрахме ритуали, за които бе изрично указано, че ще подействат само и единствено, ако това няма да навреди на обекта на вашето желание.  

Магия, с която обектът ще се влюби във вас
Този метод е особено мощен, затова и изисква малко повече усилия от останалите. Вторник и петък са най-подходящите дни за неговото реализиране.

Ще ви трябват:
светена вода или вода с разтворена в нея морска сол
1 розова свещ
2 малки късчета пергаментова хартия
1 по-голямо парче пергаментова хартия
дървен молив
кибрит (с дървени клечки, хартиените не са подходящи)

Остана да си осигурите само едно – място, на което да се чувствате спокойни и в хармония със себе си. Може да бъде на открито, а също и вкъщи, включително на балкона.

Пръскайки със светената (или солена) вода, очертайте на земята кръг с диаметър около 1 метър. Не стъпвайте в кръга! Концентрирайте се и през цялото време, докато извършвате приготовленията, мислете за любимия, извиквайте образа му в съзнанието си, повтаряйте си каква е точната задача на магията, която ще правите.

Коленичете до очертания кръг и вършете всичко над него, без да стъпвате вътре. Запалете свещта с кибрита. На едното малко листче напишете своето име, а на другото – името на любимия. Оградете всяко от имената със сърце. С помощта на свещта започнете да капете восък върху нарисуваните около имената сърца. Докато правите това, си мислете колко много искате да събудите чувства у конкретния човек.

След като сте се усетили наистина вглъбени в тези мисли, напишете и двете имена върху по-голямото листче. Оградете ги с общо сърце. Отново започнете да капете восък отгоре, мечтаейки усилено за желаната любов. Когато цялото сърце се покрие с восък, духнете свещта и кажете: "Нека волята ми се превърне в реалност!"

Увийте по-малките късчета хартия в голямото. Още същия ден дайте това "любовно пакетче" на природата: заровете го, хвърлете го в река, езеро, море, или го изгорете и разпилейте пепелта над тревата. Запазете използваната свещ и на следващото пълнолуние я запалете, като я оставите да изгори докрай.

Магия за вярност
Ако вече имате връзка с обекта на своите желания, няма смисъл да му правите магия за влюбване. Възможно е обаче да се съмнявате във верността му – за това също си има специално заклинание. Но не прибягвайте до него, ако нямате сериозни основания да подозирате изневяра.

Ще ви трябват:
светена вода или вода с разтворена в нея морска сол
1 розова свещ
клечка за зъби или карфица
масло с аромат на череша, мускус или тамян
4 щипки пясък
лична вещ на партньора
парчета кафяв плат

Преди да започнете с ритуала, трябва да покриете с кърпи, чаршафи или каквито и да било платове всички огледала в стаята. Затворете в прозорците.

Пръскайки със светената (или солена) вода, очертайте на земята кръг с диаметър около 1 метър. Не стъпвайте в кръга! Концентрирайте се и през цялото време мислете за любимия, извиквайте образа му в съзнанието си, повтаряйте си каква е точната задача на магията, която ще правите. Старайте се да не си представяте как ви изневерява, а как ви е верен до гроб.

Коленичете до очертания кръг и вършете всичко над него, без да стъпвате вътре. Обилно намажете незапалената свещ с ароматното масло. След това издълбайте своето име и името на партьора в свещта. Отново я намажете с маслото.

Поставете свещта в центъра на очертания със светена вода кръг, а пред нея – личната вещ на партньора. Чак тогава запалете свещта. Затворете очи и започнете да медитирате. С цялото си сърце и съзнание поискайте от вселената вашата връзка да бъде трайна и наистина моногамна. Продължавайте да медитирате и да се фокусирате върху желанието, докато не почувствате, че сте го комуникирали по възможно най-силния начин. Преди да отворите очи, не забравяйте да благодарите искрено на вселената за това, че ви е чула.

Вземете щипка пясък и я хвърлете пред себе си. Следващата щипка хвърлете надясно. Третата – през рамо; последната щипка пясък – наляво. Отворете прозорците и оставете свещта да изгори.

5 начина да направим розова магия за любов
Магия за задълбочаване на отношенията
Тези напътствия ще ви послужат, ако любимият ви се страхува от сериозно обвързване, ако искате дете или брак, но той все още не ви ги предлага.

Ще ви трябват:
3 червени и 2 бели свещи
снимка на любимия
червен конец или панделка

Ако желаете, можете да очертаете кръг със светена или солена вода, както е описано в инструкциите за първите две магии. Не е задължително.

Подредете свещите така, че ако се съединят върховете им, да се получава петолъчка. Нека червените свещи бъдат на върха и в долните два края. Поставете снимката в центъра и след това запалете свещите по посока на часовниковата стрелка.

През пламъците фокусирайте погледа си върху лицето на любимия от снимката. Представете си ясно как точно искате да се развият вашите отношения. Ако мечтаете за сватба, например, почувствайте как я изживявате в момента. Когато усетите, че сте се концентрирали максимално, повторете 3 пъти предварително съчинена "молитва", с която приканвате любимия да направи онова, което желаете.

Щом свършите, вземете снимката и целунете силно образа на партньора си. Прегънете три пъти снимката по ширина и я завържете на възел с конеца/панделката. Сложете "произведението" на сигурно място, където никой няма да го безпокои. Духнете свещите в същия ред, в който сте ги запалили.

Магия за връщане на загубена любов
С този ритуал също е възможно да накарате някого да ви обича, но за целта трябва вече да сте имали любовта му и по някаква причина да сте се отдалечили един от друг.

Ще ви трябват:
6 свещи в различни цветове: червена, зелена, жълта, синя и 2 розови

Ако желаете, можете да очертаете кръг със светена или солена вода, както е описано в инструкциите за първите две магии. Не е задължително.

Представете си кръст и поставете по една свещ на всеки от върховете му по описания начин: червената свещ в южния край, зелената в северния, жълтата в източния и синята в западния. Запалете всички свещи.

Хванете по една розова свещ във всяка ръка и застанете така, че лицето ви да е срещу червената свещ от кръста. Започнете да повтаряте предварително съчинена молба към любимия си да се върне при вас и да ви обича както преди. Почувствайте всяка дума. Спрете да повтаряте чак когато усетите, че думите ви са стигнали до съзнанието на любимия.

Оставете всички свещи да изгорят докрай.

Магия, с която обектът ще ви чака колкото е необходимо
Използвайте я, ако ви предстои заминаване (физическо или духовно) и се притеснявате да не бъдете забравени от любимия.

Ще ви трябват:
8 бели и 5 червени свещи
снимка на партньора

Ако желаете, можете да очертаете кръг със светена или солена вода, както е описано в инструкциите за първите две магии. Не е задължително.

Наредете червените свещи в кръг, като оставяте известно разстояние между тях. В пространството между тях направете по-малък кръг от белите свещи – поставяйте ги така, че да попадат в разстоянията между червените.

Запалете първо външния кръг свещи и чак след това – вътрешния. Фокусирайте се върху лицето на любимия от снимката, представете си го в далечината. Щом картината стане достатъчно ясна, започнете да шепнете: "Обичам те, не ме забравяй..." Разбира се, можете да измислите и заклинание със собствени думи – този вариант винаги е по-ефективен.

Ако сте се съсредоточили достатъчно и любовта, която самите вие изпитвате, е достатъчно истинска, ще усетите как образът се приближава към вас. Когато се почувствате така, сякаш почти го докосвате, значи магията е подействала и можете постепенно да прекратите шепненето. Ако го видите да се отдалечава – няма смисъл да опитвате повече, желанието ви е не е възможно да се изпълни.

Щом получите отговор, изгасете свещите в реда, в който сте ги запалили. Поставете снимката на място, от което възможно най-често ще можете да я наблюдавате. Съответно, и тя вас.

Ако тази статия ви е била интересна и искате да ви разкриваме още увлекателни тайни от света на мистиката, можете да се присъедините към Jenite.bg във Facebook!

128 26
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



7
Не е посочен 04.02.2014|16:53
Не се занимавам с такива неща.
6
Не е посочен 04.02.2014|09:28
Не се занимавам с подобни неща.
5
Не е посочен 03.02.2014|16:54
Това си е един вид насилие върху другия човек, така че трябва да се внимава.
4
Не е посочен 03.02.2014|16:33
Тази статия май е по-скоро за някой тинейджърски сайт.
3
Не е посочен 03.02.2014|16:22
Хаха отивам си и започвам да правя магии на мъжът ми. :)
2
Не е посочен 03.02.2014|08:45
Едва ли ще е от полза розовата магия за любов.
1
Не е посочен 01.02.2014|12:05
Е тука колко простотия има събрана ! О.О Поздравления,айде сега някой да пробва ;))
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay