6 идеи за блестящ празничен маникюр

6 идеи за блестящ празничен маникюр

Празничните дни са все по-близо. Все по-трескаво планирате срещите с близки и приятели, празничното пътуване, посрещането на Новата 2018-та… Роклята, обувките, прическата… Всичко обмисляте до последния детайл. Но какво е празничното настроение и стилната визия без капка блясък в празничния маникюр?

Ето ги! 6 идеи за вашата капка блясък върху ноктите през декември от SNB Professional.

Истинска съблазън в червено е Лак за нокти МАРИНА 15 мл. - комбинация от тъмна основа и червен брокат. Можете да го използвате като силен акцент само върху един, два или три нокътя или да бъдете по-дръзки и щедро да дарите маникюра с празничен блясък, като лакирате и десетте пръста.

6 идеи за блестящ празничен маникюр

Нестандартен ефект, различен и много магнетичен е Лак за нокти ЕЛИЦА 15 мл. - комбинация от безцветна лакова основа, в която щедро са поръсени бели малки и големи точки и фин червен брокат. Придава ефектно излъчване на всеки пастелен цвят, като отново можете да го използвате само като акцент върху няколко нокътя или върху всички.

6 идеи за блестящ празничен маникюр

Зимна приказка върху маникюра можете да създадете с Лак за нокти БЕЛОСЛАВА 15 мл. БЕЛОСЛАВА е нежна комбинация от бели точки и ресни в безцветна лакова основа.

6 идеи за блестящ празничен маникюр

Симфония от отблясъци в цвят розово злато е Лак за нокти ВЕЛИСЛАВА 15 мл. Съчетанието на розов, златист и черен брокат придава неповторим разкош на маникюра, независимо дали сте нанесли ВЕЛИСЛАВА самостоятелно в два слоя или в съчетание с пастелен цвят в нежен бежов или розов тон.

6 идеи за блестящ празничен маникюр

Много блясък и разкош за маникюра носи Лак за нокти ДЕНИЦА 15 мл., който е комбинация от сребърни частици и сребрист брокат в безцветна лакова основа. Отново можете да го използвате самостоятелно или в комбинация с любимия ви празничен пастелен цвят.

6 идеи за блестящ празничен маникюр

Празнична заря отблясъци в цвят старо злато е Лак за нокти ЗОРНИЦА 15 мл. В неговата прозрачна основа ще откриете безброй бляскави частици и брокат в различни форми. Този ефект наистина впечатлява, като можете да го нанасяте с различен интензитет и по този начин да постигате по-нежен или по-драматичен ефект. Вие решавате!

6 идеи за блестящ празничен маникюр

Още цветове, блясък и вдъхновение можете да откриете на www.starnails.bg

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay