6 начина да използвате сватбената си рокля след развода

Ето какво може да правите с нея

6 начина да използвате сватбената си рокля след развода

Били сте толкова развълнувани в деня, в който сте избрали сватбената си рокля. Спомням си как се чувствах просто пробвайки моята сватбена рокля: като принцеса.

Сега съм разделена и почти разведена с моя съпруг. Избрах да бъда сама пред това да бъда с човек, който не ме обича. Единственото тъжно в историята е, че дъщеря ни ще има разделени родители. И все пак реших да запазя сватбените снимки за нея. А роклята? Е, едва ли ще я види. Ето няколкото "творчески" начина да се възползвате от старата си сватбена рокля.

1. Изгорете я

Можете да изгорите сватбената си рокля, като запалите огън на плажа или в гората. Не знам дали е законно, но наистина ли искате да помните тази специална вечер с вашия "не толкова специален" бивш?

2. Подарете я

Има много жени, които нямат възможност да си купят сватбена рокля и много ще им помогнете, ако я дадете. Ако мислите, че ще предадете лош късмет, заради развода, знайте, че роклята ви няма нищо общо с неверния ви съпруг. Можете да зарадвате една жена и да направите денят й по-специален.

3. Фотосесия за развода

Опитайте да приемете фактите с усмивка и направете нещо забавно, което ще ви разведри- фотосесия за развода. Направете си забавни снимки с булчинската рокля и след това секси снимки по бельо, за да покажете какво изпуска бившия ви.

4. Изпратете я на новата му приятелка

Ако се чувствате тъжни и уязвими, можете да направите подарък на жената, откраднала мъжа ви. Помислете дали си струва да плащате доставката.

5. Използвайте я за платно за рисуване или за подложка, когато боядивате

Преживели сте развода? Използвайте сватбената си рокля като подръчен материал в ежедневието.

6. Използвайте я за освобождаване на негативната енергия

Скъсайте я, залейте я с нещо, надраскайте я. Използвайте я да излеете всичката си негативна енергия и да продължите напред.

Разводът е завинаги, така че може спокойно да кажете чао-чао на сватбената си рокля, която носи спомени и взема място в гардероба. Не се тревожете: точният човек ще дойде. Просто мислете за първия брак като за репетиция, от която се нуждаете, за да научите важни уроци.


Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay