7 начина да се почувствате секси тази вечер

Сексапила и увереността вървят ръка за ръка

7 начина да се почувствате секси тази вечер

Начинът на мислене е всичко. Повярвайте, че сте секси и ще бъдете такива. Ако по някакъв начин сте несигурни, това ще се отрази на излъчването ви. Въпреки че състоянието на ума е най-важно, има няколко трика, с които да се почувствате много по-секси. Но тези съвети няма да проработят, ако мисленето ви не е подходящо. Ето как да се чувствате, а и да бъдете по-секси.

  1. Запишете всичко, което обичате в себе си

    Не се притеснявайте, не е нарцистично. Покажете малко любов към себе си и запишете любимите си физически качества, черти на характера, постижения и т.н.

  2. Облечете нещо, което ви кара да се чувствате секси

    Това нещо може да бъде както секси, дантелено бельо, така и тениската на приятеля ви. Идеята е, да се чувствате привлекателни в това, което сте облекли. Когато се чувствате добре, вие изглеждате добре, така че дори да си стоите вкъщи облечени по този начин, ще бъде достатъчно.

  3. Загасете осветлението и запалете свещи

    След като сте сложили секси облекло, пуснете тиха музика и запалете свещи. Ако се чувствате глупаво, прогонете тези мисли. А ако имате нужда от смелост, сипете си една чаша вино.

  4. Подчертайте любимите си неща от външния вид

    Парадирайте с това, което имате. Ако харесвате устните си, косата си, очите си или каквото и да било друго, направете го акцент във външния си вид. И не е нужно да излизате някъде, за да го направите.

  5. Експериментирайте с дръзки визии, от които обикновено се страхувате

    Експериментирайте с грим, прическа и различни дрехи. Бъдете толкова луди, колкото искате. Открийте кое от тези неща ви харесва и го направете следващият път, в който ходите някъде.

  6. Отидете в някое заведение...сама

    Облечете най-секси роклята, която имате, гримирайте се, направете си хубава прическа и отидете в някой бар. Не се притеснявайте от това, че сте сама. Изглеждате толкова добре, че не ви е нужен никой друг.

  7. Запишете всичките неща, в които сте несигурни

    Запишете на един лист нещата, които не харесвате в себе си и след това го смачкайте и изхвърлете. Вместо да се вглеждате в нещата, които не харесвате, обръщайте повече внимание на хубавите неща.   

    Станете част от Jenite.bg във Facebook! 

1 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay