7 секс пози, които ще предизвикат вашата гъвкавост

7 секс пози, които ще предизвикат вашата гъвкавост

Гъвкавостта на тялото е важна за предотвратяване на наранявания по време на тренировките, но също така може да се отрази благоприятно и на сексуалния ви живот. По-голямата гъвкавост позволява повече експерименти с позите, което директно означава по-интересни сексуални преживявания както за вас, така и за вашия партньор. Искате да предизвикате гъвкавостта си? Опитайте тези 7 пози:

1. "Везни"

Ако шпагатът не е проблем за вас, тази поза, при която жената е отгоре, в поза шпагат, е точно за вас. Тази поза позволява дълбоко проникване и клиторно стимулиране едновременно. Мъжът сяда, с леко разтворени крака, а жената сяка отгоре в поза шпагат. Жената може да сложи ръцете си на врата му за повече опора, а мъжките ръце могат да бъдат на кръста, например. 

2. "Айфелова кула"

Застанете прави, като краката ви са на широчината на раменете. Наведете се и сложете лактите си на земята. Мъжът трябва да бъде изправен, зад вас. При тази поза има стимулация на G- точката и дълбоко проникване.

3. "Самолет"

Подобно на поза "Везни", тази поза също изисква гъвкавост. Партньорът ви трябва да седне с леко разтворени крака, вие с широко разтворени крака. 

4. "Змия"

Тази поза е като 69, но обърната, във въздуха. Първо, седнете на врата на партньора си, с лице към него. След това той трябва леко да ви спусне надолу. Можете да увете едната си ръка около неговия крак, за да се чувствате по-сигурни. 

5. "Зомби"

С тази поза оралният секс отива на следващо ниво. Отново прилича на 69, но в този случай жената е права. Мъжът трябва да седне с крака, лего сгънати в коленете. Жената трябва да застане права, пред него, но с гръб. Краката на жената трябва да са извън тези на мъжа. След това жената трябва да се наведе надолу колкото е необходимо. 

6. "Балерина"

За тази поза се изисква гъвкавост на гърба и таза. Застанете до стената и се наведете леко напред. Подпрете се с лакти на стената. Дръжте единия си крак изправен и стъпил на земята, докато вдигнете другия нагоре, колкото е възможно. Мъжът трябва да застане зад вас и да хване вдигнатия крак. Също така може да натиска кръста ви надолу.

7. "Щанга"

Тази поза лице в лице позволява много целувки. Застанете срещу партньора си и вдигнете по-гъвкавия си крак на рамото му. Вашият партньор трябва да бъде срещу вас, леко приклекнал.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

5 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay