9 начина да откажете цигарите завинаги

Как да се отървете от досадния порок

9 начина да откажете цигарите завинаги

Цигарите са изключително опасни и вредни за здравето и едва ли има пучаш, който да не го осъзнава. За жените цигарите могат да бъдат още по-опасни, тъй като дори да ги спрете в момента, в който разберете, че сте бременна, често вредите се предават и на децата.

Цигарите са навик, удовослствие, порок с каквото име и да наричате пушенето, то е вредно. Неприятен дъх, вредата за околните и най-вече опасността са самите вас трябва да бъдат само част от причините които да ви откажат от цигарите.

Как да откажете цигарите? Отказването е трудно, но не невъзможно! Не чакайте някоя нощ да се събудите внезапно и да придобиете усещането, че умирате – за да сте мотивирани в отказването им.

Подготвили сме ви 9 практични съвета как да откажете цигарите, ако искате!

1. Мислете позитивно

Вярвайте, че ще постигнете резултатите, които сте си поставили в срока, който желаете. Визуализирайте се като здрав и щастлив непушач.

2. Направете списък с причините, за да откажете цигарите

Всеки път когато изпаднете в дупка – психическа или физическа поглеждайте списъка, който сами сте изготвили например преди 1 седмица. По този начин ще се държите мотивирани. Добре е този списък да го имате размножен и поставен на няколко места, за да може да ви е под ръка, когато изпаднете в затруднено положение!

Пълните 9 съвета как да откажете лесно цигарите вижте при колегите от fitwell.bg

2 5
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay