Ново Аз, с нов гардероб и нови знания

Облекло според пропорциите на тялото

Ново Аз, с нов гардероб и нови знания

За да изглеждаме максимално добре, ние, жените, трябва да знаем всеки един начин да залъжем "системата" – или по-точно в очите на околните да покажем най-добрите си страни, а по-лошите да прикрием ловко.

 

Важен трик за тази "измама" е да разберем как трябва да се обличаме, според пропорциите, с които сме дарени. Ако все още не знаете към кой тип попадате, можете веднага да го разберете тук. И така, време е за мощните и тайни трикове, които си остават само между нас.

 

При ябълковидния тип: Избягвайте да носите къси горни дрехи, те допълнително ще подчертаят проблемната ви област - корема. Добре ще ви седят блузки с дълбоки деклотета или широка туника с тънък колан, поставен под гърдите. При роклите чудесен избор са всички набръчкани, намачкани и разчупени такива.

 

При крушовидния тип: Ако искате да отдалечите вниманието от едрите си бедра, носете свободно падащи топове, върху тесни джинси. Може да наблегнете и на плоското си коремче с прилепнали блузки, но внимавайте с дължината. Трябва да са по-дълги, за да прикрият недостатъците. За долната част на тялото препоръчваме тъмни цветове, а светлите нюанси, привличащи погледи, оставетеи за горната.

 

При тип правоъгълник: Ако се чувствате прекалено безформени и желаете да подсилите извивките на тялото си, то трябва и да носите точно такива дрехи. При малък бюст трикът е един – повдигащ сутиен с подплънки. Поли с дължина до коляното също са подходящи, като ще подчертаят краката ви. Избирайте едноцветни дрехи, вместо такива с много шарки и фигури. Трябва ви подчертан външен вид, за да създадете оптичната илюзия за добре изваяно тяло.

 

При тип пясъчен часовник: Е, тук почти няма какво да се каже. Ах, вие, късметлийки такива! Този тип пропорции изглежда добре във всеки вид облекло, така че определено не трябва да се съобразявате с типа дреха.

3 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay