Ще пътуваме в самолет, но без билет

Творческо пътуване, но без билет

Лети ми се някъде надалеч. Към нещо различно, ново и интересно. И понеже обичам да изпълнявам желанията си, то мисля днес да полетя към едно творческо място.

 

Поредицата от събития, наречена "В самолет без билет" е дело на млади автори в областта на приложните изкуства и дизайна. Организира се ежемесечно, а участието е свободно. Ако сте ентусиасти, се свържете предварително с организаторите като им изпратите e-mail на info.bezbilet@gmail.com.

 

Целта на творческия полет е да се популяризират артистичните практики. Обстановката е неформална, приятелска, приятна. Хубава музика за фон, танци и напитки, неангажиращо парти, на което всеки е поканен. При желание можете да се запознаете и с авторите, да поговорите с тях, да научите подробности за материалите и технологията на изработване на нещо, което ви е харесало.

 

Шестото по ред издание на самолетното преживяване ще се проведе на 26 май от 18.00ч. Мястото на излитане е клуб "Влайкова", намиращ се в столицата на улица "Иван Асен ІІ" 11.

 

Участниците или екипажът този път са: SEVDAH, ЦВЕТОПЛЕТИ, CRAFTWOMEN, Невена Т, Zlatna's Workshop и Vintage Sofia.

 

Всяко едно нещо, което те ще представят носи своя емоция и история. Определено ще си струва да се докоснем до тези единствени предмети, а защо не и да ги направим част от своето бъдеще.

 

 

19 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay