Балната нощ наближава! Изберете си идеалната прическа

Прическата за неповторима бална нощ

Остават броени дни до дългоочакваната приказна нощ на всички абитуриенти. С наближаването на трепетния празник наближават и безсънните нощи, прекарани в детайлно обмисляне на специалния тоалет. Ако и вие, подобно на мен, когато очаквах балната си нощ, все още си нямате никаква представа с каква прическа ще се появите, то успокойте се. Няма място за паника, просто разгледайте нашите предложения за красиви, празнични прически.

 

Без кич и пошлост. Прическата трябва да бъде елегантна, но в същото време подходяща за възрастта и роклята. Лъскавите и залети с шишенце брокат гриви са отдавна отминал хит, а прекалено сплесканите от лака прически са израз на безвкусица.

 

Един вечен хит, актуален и за тази година, е "конската опашка". Направена на една страна или в класически вариант, този тип прическа получава отлична оценка за специалната нощ.

 

Комбинацията къдрици плюс бретон е отличното решение на проблема "бална прическа". Нежните булки подхождат особено на продълговато или кръгло лице. Ако роклята позволява, за завършек може да добавите и подходящият аксесоар.

 

Ученическите плитки са идеални са нощта на сбогуване с училищните моменти. Косата може да се накъдри, като част от нея се оплете встрани.

 

Небрежно повдигнатата коса е господстващият моден хит, който ни диктуват големите дизайнери. Постига се изключително лесно, а ефектът е поразителен.

 

Разгледайте всички наши предложения в галерията, току-виж някое от тях е идеалното за вас.

1 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay