Code Beauty

Code Beauty

Салонът за красота Code Beauty беше официално открит в присъствието на едни от най-красивите жени в България - Ивайла Бакалова, Жени Калканджива, Наталия Гуркова, Петя Велкова. Мария Бонева и Елена Кристиано като партньор на модния център и представител на италианската марката "Lanza"  посрещаха гостите с думите: "Ние знаем какво искат жените. Те искат да бъдат красиви. Code Beauty ще се погрижи за очарованието и перфектния външен вид на всеки един от вас."

Code Beauty

В изисканата атмосфера на Японската градина в хотел "Маринела"  беше представен екипът на Code Beauty в лицето на млади, креативни и с опит зад гърба си специалисти. Топ коафорът  Джордж Тодоров, гримьорът Георги Русев, маникюристът Мариана Постолова и коафьорът Елица Стойнова ще превърнат всяка една дама в истинска принцеса. Разбира се, че и мъжете ще могат да разчитат на майсторските умения, така че да бъдат в крак със световните модни тенденции във фризурата.  

Очарователната поп певица Веси Бонева и музикантът Светлин Къслев забавляваха изисканата публика с най-новите си музикални парчета.

Българските дизайнери София Борисова, Евгения Борисова, Жана Жекова и Биляна Йотовска също подкрепиха новият проект.

"Code Beauty – кодът на вашата красота." - това е слоуганът на новото място за красота.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay