Sofia Fashion Week SS 2018 завърши с бляскави ревюта

Последната вечер на Sofia Fashion Week SS 2018 започна с атрактивно шоу посветено на 25-годишнината на Christian of Roma . Спектакалът ChRevolution ни пренесе в пътешествие в света на красотата. Фризьорът  Конда Кондов и най-добрите стилисти, пред очите на публиката преобразиха Златка Димитрова в фризьорски спектакъл, който разказва за ЕВОЛЮЦИЯТА на РЕВОЛЮЦИЯТА в България!  

Sofia Fashion Week SS 2018 завърши с бляскави ревюта

Арт Директорът и Dress Designer – Маурицио Пироло, главният стилист – Конда Кондов, и гримьор на звездите  – Борислав Соколов – Бони,  сътвориха едно спиращо дъха представление.

Гала вечерта, на шестото издание на Sofia Fashion Week SS 2018, откри талантливия дизайнер Иван Донев, носител на авторитетни чуждестранни отличия. Още през 2012 година прави своя дебют на Алта Рома в Рим, където е завършил прочутата академия "Коефия".  Една година по-късно, отново на Алта Рома, дефилира със самостоятелна колекция и е награден с приза WORLD OF FASHION. Иван Донев е първият български дизайнер в календара на римската седмица на модата. Колекцията му е отличена със сертификат "Черти Лукс", което е гаранция за иновация, уникалност и качество. 

Sofia Fashion Week SS 2018 завърши с бляскави ревюта

Моделите на Visages Model Group завладяха модната публика с рокли от копринен френски шантунг, дантела, меланж-деворе и шифон. Дизайнерът представи модел вдъхновен от ТРИТЕ ГРАЦИЙ на Ботичели, две рокли вдъхновени от черния лебед и пауна, както и роклята изработена от 200 метра фин тюл, която вдигна на крака 6000-на публика в кралския театър Royal Albert Hall в Лондон. 

Sofia Fashion Week SS 2018 завърши с бляскави ревюта

Българската публика стана свидетел и на колекция "Мост между културите", вдъхновена от  Музея на ислямското изкуство в Доха, Катар. С нея той показа античната култура по иновативен и модерен начин, в по-европейски стил. Освен по подиумите, талантът на  Иван Донев е и в аулите на университети и галерии по целия свят, където преподава Свойства на фибрите и История на модата и води мотивационни лекции, които служат за пример на много студенти.

Sofia Fashion Week SS 2018 завърши с бляскави ревюта

София Борисова отново показа впечатляваща и завладяваща модна линия. Най-новата и колекция ”Fashion diffusion” идва директно от  модната столица Париж, където бе представена пред 1200 човека в рамките на Paris fashion week. Подиумът на Sofia Fashion Week SS 2018 се превърна в пролетна феерия от нежни и красиви рокли. В палитрата от цветове, дизайнерката беше заложила на бледо розово и зелено, жълто и класическо черно. Къси и дълги рокли, в комбинация с тюл, коприна и нежна дантела, заблестяха на сцената на модното събитие. В търсене на предизвикателства, талантливата и креативната София Борисова ще представи новата си колекция "Diffusione de la Rosa” на 22 май във Виена. 

Sofia Fashion Week SS 2018 завърши с бляскави ревюта

Певицата Есил Дюран показа, че модата е нейната страст.  Лимитираната серия от облекла, която видя публиката на модния форум, бе провокирана от филма  "Великият Гетсби". Рокли с пера и ръчно инкрустирани камъни, актуални гащеризони в съчетание със секси бюстиета, бяха част от луксозно поднесената колекция.

Sofia Fashion Week SS 2018 завърши с бляскави ревюта

Гала вечерта, в която тържествуваше стил от красива облекла, завърши с haute couture колекцията на Евгения Борисова. Талантливата дизайнерка представи много смели решения, вдъхновени от величествената женска същност. Колекцията е с мотиви от арабския свят, пищна, обеми и богата на кристали и мъниста. В повечето модели е заложена  изключителна по обем ръчна работа. Последният модел, с които беше закрита седмицата на модата в София накара зрителите да затаят дъх. Величествена и блестяща роклята беше последният щрих към най-успешното издание на Sofia Fashion Week SS 2018.

Модата е изкуство, което събира и вдъхновява. В продължение на четири вечери, 35 български и световни дизайнери показа най-новото за сезон пролет-лято 2018. 

 
0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay