Най-странните спа процедури в света

Нестандартни в спа центъра

Процедурите с мляко и шоколад се предлагат навсякъде в специализираните центрове за красота и определено са един доста вкусен начин да поглезите тялото си. Но ние решихме да се разровим по-надълбоко и да запознаем онези от вас, които обичат екзотичните и определено нестандартни изживявания, с едни от най-интересните спа процедури в цял цвят.

 

Маска от злато

Клеопатра е спяла всяка нощ с маска от чисто злато, за да поддържа кожата си свежа, мека и без бръчици. Сега и вие може да се почувствате като една от най-красивите жени в древността. Процедурата се прави с тънки като хартия листи от 24-каратово злато, които прилягат нежно върху лицето в комбинация с хидратиращи съставки. Кожата ви ще стане по-здрава и еластична или поне това обещават японците, които първи започват да предлагат тази спа услуга. 

 

Масаж със змии

Масажът със змии води началото си от Израел. Влечугите се поставят на гърба и с всяко свое плавно движение отпускате тялото. По-тежките змии се използват за отстраняване на болката в организма, а по малките по-скоро успокояват с множеството си вибрации.  

 

Виагра за коса

Основното предимство на тази процедура, която идва от Великобритания, е, че използва чисто натурални и естествени съставки. За разлика от всички шампоани и балсами, които са на чисто химична основа и със съмнителни ефекти, тази процедура определено би възвърнала блясъка и здравината на косата ви. Маската за коса е богата на протеини и в това се състои нейната магия. Слага се на мокра коса и се оставя да подейства за около десетина минути. 

 

Вана с бира

Тази спа процедура е с чешки корени и се счита за една от най-релаксиращите процедури. Маята и хмелът в бирата са добри за тена и за мекотата на кожата, а затопленото пиво намалява напрежението в мускулите.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay