Перфектният коледен подарък: Диоптрични или слънчеви очила с 60% отстъпка!

Изненадайте близките си с практичен и стилен подарък

Перфектният коледен подарък: Диоптрични или слънчеви очила с 60% отстъпка!

До Коледа остава малко повече от месец. Обикновено последните две седмици преди празничните дни минават в трескава подготовка и довършване на най-спешните задачи в работа.

Улисани в ангажиментите си, оставяме пазаруването на подаръци за последния момент. И година след година допускаме една и съща грешка - купуваме на най-близките си нещо, каквото и да е, в бързината, защото за избиране и реализиране на добри идеи просто няма време.

Тази година ви предлагаме да планирате времето си още от края на ноември. Даже имаме конкретно предложение, с което бихте зарадвали партньора си, децата си, приятелите си. А защо не и себе си!

Оптики Grand Optics и Joy Optics обявяват невероятно намаление на цените. От огромното разнообразие може да изберете уникален и модерен подарък - слънчеви очила. Всички модели са с отстъпка до 60%! Така например бихте могли да изненадате своите близки като им поднесете очила на Ray Ban и Vogue за 129 лева, или пък на Carrera и CKJeans за 119 лева.

Перфектният коледен подарък: Диоптрични или слънчеви очила с 60% отстъпка!

Ако пък държите да подарявате практични неща, може да зарадвате някого с нови диоптрични рамки - сега имате възможност да ги закупите с от 20 до 60% отстъпка. Лошото в този случай е, че няма как да направите изненада, защото очилата все пак трябва да се изработят според специфичните нужди на човека, който ще ги носи. Жестът ви обаче ще е достатъчно голям, защото няма нищо по-хубаво от правилната корекция на зрението, придружена от стилна рамка.

Перфектният коледен подарък: Диоптрични или слънчеви очила с 60% отстъпка!

В случай че все пак решите очилата да бъдат изненада, бихте могли да се възползвате от услугата "Ваучер за подарък”. Така ще заявите какво бихте желали да поднесете, но няма да рискувате с грешен избор, който да не допадне на човека, когото се стремите зарадвате.

Вашият близък или приятел ще може сам да избере своите очила и да ги пробва - подробност, която е изключително важна и гарантира, че избраният модел ще му бъде комфортен. Това може да се случи в някоя от 35-те оптики Grand Optics и Joy Optics, разположени из цялата страна.

Има още една добра новина - прегледът е напълно безплатен при поръчка на диоптрични очила! Нещо повече: всеки, който иска да провери състоянието на зрението си като превантивна мярка, може да го направи безплатно всеки понеделник.

Повече информация може да откриете на www.grandoptics.bg и www.joyoptics.bg Всички оферти важат до 31 декември 2014 г.

Перфектният коледен подарък: Диоптрични или слънчеви очила с 60% отстъпка!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay