Актуални бански, съобразени с фигурата

8 тенденции и своеобразни "инструкции" за тяхната употреба

Актуални бански, съобразени с фигурата

Тенденциите в плажното облекло за 2014 отдавна са ясни. Настоящият наръчник обаче ще ви бъде особено полезен: освен, че ще обобщи кои са най-модерните елементи и шарки в банските костюми, той подробно ще ви насочи и как да ги използвате, за да подчертаете или скриете определени части от фигурата си.

1. Плажни рокли, поли и панталони
Преди да се "съблечем" под слънцето, нека обърнем внимание на леките проветриви дрешки, които ще носим над банския. Най-голям хит ще бъдат макси роклите, които се спускат до земята. Те са изключително женствени и изглеждат красиво върху абсолютно всяка дама, независимо от килограмите.

Актуални бански, съобразени с фигурата
Ако харесвате талията, бюста и изобщо горната част от тялото си, но предпочитате да не излагате бедрата и дупето твърде много на показ, можете да заложите на вълшебна пола до земята или на също толкова дълъг и ефирен панталон за плаж

Актуални бански, съобразени с фигурата
Туниките пък са чудесен вариант за дамите, които се гордеят с красивите си крака и предпочитат вниманието да се насочва към тях, вместо към корема и евентуалните "любовни дръжки". По магазините ще откриете десетки прекрасни модели.

Актуални бански, съобразени с фигурата
2. Весели принтове
Преминаваме към най-важното облекло за плажа, негово величество Банския Костюм. Ако харесвате вариантите, които излъчват възможно най-свежо настроение, ще се зарадвате да разберете кои са най-актуалните принтове: геометрични, тропически или свързани с елементи от джунглата, но и в трите случая, много, много пъстри.

Актуални бански, съобразени с фигурата
3. Класическата черно-бяла комбинация 
Тя също се е върнала на мода с цялата си елегантност. Ососбено предпочитана е за целите бански, които отдавна не се смятат за нещо, харесвано само от момичетата, които не считат тялото си за сексапилно. Черният и белият цвят ви позволяват да ги съчетавате по начини, които имат безспорен "отслабващ ефект" върху фигурата. Ако искате да прикриете коремчето си, например, нека черното бъде върху него, а бялото - отстрани. 

Актуални бански, съобразени с фигурата
4. Бански с прозрачни и непрозрачни части 
Те също са особено актуални и в зависимост от конкретния модел, могат да направят чудеса с визуалната промяна на фигурата. Пробвайте различни варианти, преди да си изберете, за да установите кой от тях най-добре ще прикрие и покаже точно онова, което искате.

Актуални бански, съобразени с фигурата
5. Ресни 
Те бяха голям хит още миналото лято и продължават да се харесват. Повече от всеки друг елемент, ресните в областта на бюста имат дарбата да го "увеличават" визуално - използвайте ги, ако искате да постигнете такъв ефект и ги избягвайте, ако има опасност с тях гърдите ви да изглеждат нежелано големи и тежки. Ресните са актуални и сред плюс сайз моделите бански, тъй като могат небрежно да покрият определени части от тялото и да помогнат на притежателката си да се чувства по-малко разголена.

Актуални бански, съобразени с фигурата
6. Винтидж модата 
Банските с къдрички, точки и високи талии са на почит вече няколко лета. Досега не бяха особено предпочитани у нас, но може би именно през 2014 ще дойде и тяхното време. Долнищата в висока винтидж талия са много подходящи за фигура тип "пясъчен часовник" - с тънка талия, но добре оформени бедра и дупе.

Актуални бански, съобразени с фигурата
7. Бански с прорези 
Те са най-сексапилните представители на род "Цели бански костюми". Могат да стоят страхотно, но не винаги се получава така. Предпоръчваме ги единствено на жените, които се чувстват достатъчно стегнати и уверени в красотата на фигурата си.

Актуални бански, съобразени с фигурата
8. Дълги връзки 
Тази тенденция не е обвързана с различните типове дамски фигури, но е толкова добре изразена в модния свят, че не можем да я подминем. Дори най-обикновеният едноцветен бански изглежда наистина ефектно, когато е съчетан с дълги панделки или връзки.

Актуални бански, съобразени с фигурата
E, харесахте ли модел за предстоящите приятни моменти на плажа?

Ако искате да следим заедно актуалните модни тенденции за всеки сезон, можете да се присъедините към Jenite.bg и във Facebook!

12 5
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



4
Не е посочен 21.06.2014|17:38
А трябва ли да си 45 кг манекенка, или да не носиш бански, ако не си?! ;)
3
Не е посочен 16.06.2014|14:24
Страхотни момичета .
2
Не е посочен 14.06.2014|14:02
бански според фигурата ми е малко смешно така де, ако си 70кг с какъвто и бански да си няма да приличаш на 45кг манекенка :)
1
Не е посочен 13.06.2014|20:28
Ами на мен всичко, което сте предложили ми хареса.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay