Арт вечер на добродетелите на фондация „За Нашите Деца“ – изкуството в подкрепа на деца и семейства

Арт вечер на добродетелите на фондация „За Нашите Деца“ – изкуството в подкрепа на деца и семейства

На 4 октомври от 19:00 часа в емблематичната бивша сграда на Музикалното училище на ул. "Оборище" №5  фондация "За Нашите Деца", съвместно с фондация "Аполон & Меркурий", ще проведе ексклузивното издание на най-голямото си благотворително събитие Арт вечер на добродетелите 2018.  То е посветено на изкуството, което дарява в подкрепа на българските деца и семейства, което възпитава, което формира мирогледа ни и влияе на ценностната ни система по един изтънчен и изкусен начин. Събитието е естествено продължение на осемте успешни издания на "Вечер на добродетелите" в подкрепа на най-уязвимите деца и семейства.

Всяко дете се нуждае от обич, а обичта се сбъдва в семейство. В това вярва екипът на фондация "За Нашите Деца", който вече 26 години работи за това децата в ранна възраст да получават цялата необходима грижа и  да растат пълноценно, така че да имат силен старт и основа за развитие. Именно затова каузата на Арт вечер на добродетелите 2018 е СИГУРНА СЕМЕЙНА ГРИЖА ЗА ВСЯКО ДЕТЕ.

С набраните средства фондация "За Нашите Деца" ще подкрепи стотици деца и семейства в риск, ще отговори на специфичните потребности на децата с проблеми в развитието и ще им даде шанс да разгърнат своя пълен потенциал.

Aрт вечер на добродетелите 2018 ще събере 120 гости с изявен интерес към изкуството и по-специално към творбите на най-популярните и обичани български художници – ключови представители на бизнеса, дипломатическия и културен елит на страната, партньори, съмишленици и приятели на фондацията, личности в нашето общество, които знаят, че инвестирането в сигурна и стабилна семейна среда за всяко дете е основа за постигането на развито и цивилизовано общество в България. 

Програмата на събитието ще бъде също толкова специална, колкото и неговите гости. Вечерта ще включва и традиционна артистична програма, в която ще вземат участие български музиканти, но акцент тази година ще е благотворителният търг, който ще даде възможност на присъстващите да наддават само за отбрани произведения на изкуството с висока социална стойност.

Ние вярваме, че заедно с гостите на ексклузивното издание Арт вечер на добродетелите 2018 ще подкрепим стотици деца и семейства да не се разделят, но и ще окрилим децата да разпознават красотата и изяществото в света още от ранна детска възраст – умения, които ще останат с тях през целия им житейски път.

Вижте повече ТУК

Jenite.bg е партньор на събитието.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay