„Заплетени”: Увлекателна история за романтика и страст

Какво става, когато един плейбой срещне недостъпна и красива умница?

„Заплетени”: Увлекателна история за романтика и страст

"Заплетени” е един от романите, които се превърнаха във феномен в съвременната литература. Става въпрос за онези невероятни истории, в които прелестен мъж среща прелестна жена, а сексуалното напрежение и взаимното желание между тях се покачва непрестанно и не спира да ги тормози до момента, в който вече са заедно. Само че докато дойде този момент, те трябва да минат през доста перипетии.

Историята, разказана ни от американката Ема Чейс, проследява живота на Дрю Евънс – роден победител във всяко едно отношение. Той е красив, но и доста арогантен, главозамайващо богат, стилен и авторитетен. Освен това може да се похвали със секс списък, който включва имената на най-красивите жени в Ню Йорк. И за да бъде дори още по съвършен – приятелите му са истински лоялни към него, а роднините му го обожават.

И въпреки невероятния живот, който води, в един момент се оказва затворен в лъскавия си апартамент от цяла седмица, легнал на дивана, облян в сълзи и изпълнен със самосъжаление. На всички казва, че е болен от грип, но това е лъжа. Причината за окаяното му състояние е друга. Нарича се Катрин Брукс – красива, амбициозна и умна млада дама, която няма да позволи абсолютно нищо и никой да я отклонят от набелязаната й цел – главозамайващ успех в кариерата.

Дрю и Катрин се срещат, когато тя постъпва на работа в неговата инвестиционна фирма. И докато Катрин усилено работи по изпълнението на своя план, животът на заклетия плейбой се преобръща с главата надолу. Професионалното съревнование между двама им бързо се превръща в нещо повече и всички наоколо могат да усетят невероятното привличане между тях. Неспособността на Дрю да я вкара в леглото си обаче го вбесява ужасно много и това довежда до много смешни ситуации.

"Заплетени” е интересна от своя страна с това, че е една от малкото любовно-еротични книги за отношенията между мъж и жена, която е написана от гледната точка на силния пол. Авторката Ема Чейс доказва, че познава мъжете и успява да създаде тази захаросана, но увлекателна история с щастлив край.

Ако се чудите какво да четете, следете Jenite.bg във Facebook!

8 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay