"Петдесет нюанса по-тъмно" излиза на Свети Валентин

Джейми Дорнан и Дакота Джонсън ще се завърнат на голям екран в една от най-чаканите екранизации на книги – Петдесет нюанса по-тъмно

"Петдесет нюанса по-тъмно" излиза на Свети Валентин

Продължението по втората част от бестелъра на Е.Л. Джеймс идва две години, след като излезе първият филм за милионера с нетрадиционни вкусове в секса Крисчън Грей и поредната му любовница, прераснала в истинска любов. Блокбъстърът от 2015 г. донесе на създателите си приходи от над 560 милиона долара, а манията, която породиха както книгата, така и филмът, превръщат Петдесет нюанса по-тъмно в едно от най-чаканите заглавия.

Когато нараненият Крисчън Грей се опитва да върне в живота си вече много предпазливата Анастейжа Стийл, тя иска от него нов договор, преди да се реши да му даде втори шанс. И точно когато двамата започват да изграждат довериe помежду си и намират стабилност във връзката си, тъмни фигури от миналото на Крисчън се връщат в живота му. Навлизайки в пространството на двамата млади, тъмните нюанси са решени да разклатят надеждите им за общо минало.

В Петдесет нюанса по-тъмно ще се завърнат носителката на Оскар Марша Гей Хардън, Дженифър Ел, Люк Гримс, Рита Ора, Виктор Расук, Елоиз Мамфорд и Макс Мартини. Към тях ще се присъединят носителката на Оскар Kим Бейсинджър, Хю Данси, Бела Хийткот и Ерик Джонсън.


Вижте трейлъра: 

Петдесет нюанса по-тъмно идва в кината на Свети Валентин 2017. 
 
Станете част от Jenite.bg във Facebook!

 

2 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay