5 любими цитата: Спечелете "В леглото на дявола" на Лорейн Хийт

Книга за любов, написана от Лорейн Хийт

5 любими цитата: Спечелете "В леглото на дявола" на Лорейн Хийт

Красивият Лусиан Лангдън е израснал из жестоките лондонски улици и всички се страхуват от него. Той е мошеник, набеден за убиец, а хората му измислят прозвището "графът дявол". 

Само една жена има смелостта да се доближи до него, и то защото съдбата не й оставя друга възможност. Лейди Катрин Мабри рискува всичко в името на хората, които обича. И се подлага на невъобразима опасност.

Най-добре ще е обаче сами да разберете какво се случва в романа "В леглото на дявола" (изд. "Егмонт") от Лорейн Хийт. За целта ви предоставяме възможност да спечелите една бройка от книгата! В края на статията може да разберете как.

Произведението е сочено като достоен представител на жанра историческа романтика. То предлага на читателите заплетен сюжет с вълнуващи моменти и неочаквана развръзка. 

За да усетите стила на американската писателка, в рубриката на Jenite.bg "Любими цитати" ще представим нейния роман "В леглото на дявола". 


--------------------

"Не искам светец. Винаги съм била на мнение, че ако една жена е решила да се отклони от правия път и търси порочност, ще бъде много по-задоволена, ако е в леглото с дявола.”

--------------------

"Тя усети дълбокия му смях и се зачуди дали не чете мислите й.

– Не ви интересува какво мислят хората – каза той.

От начина, по който наблегна на думите, тя не можеше да разбере дали задава въпрос, или прави заключение. Но се почувства длъжна да отговори.

– Разбира се, че ме интересува. До определена степен всички се интересуваме, но не можем да се оставим да живеем в страх, заради мнението на другите. Това ще им позволи да ни променят. Трябва да сме готови да се изправим и да защитим това, което представлява самата същност на нашата личност. Иначе каква е целта на индивидуалността? Бихме били просто имитация едни на други и подозирам, че всички бихме били доста скучни.”

--------------------

"О, тате, направих нещо ужасно глупаво. Влюбих се в мъж, който обича друга. Странното е, че колкото и да боли, искам само да е щастлив. И ако тя го прави щастлив, искам той да я има.”

--------------------

"Цената, която плащаш за танц с дявола, е живот в ада.”

--------------------

"Понякога е по-добре да живееш с мечтата си, която те прави по-доволен, отколкото с реалността.”

--------------------

Спечелете "В леглото на дявола"

Jenite.bg съвместно с издателство "Егмонт България” организираме игра, в която може да спечелите една бройка от книгата на Лорейн Хийт. От днес, 26 януари до неделя, 1 февруари, може да участвате в нея. 

Трябва само да...

1. Харесате статията чрез Facebook профила си.
2. Споделите под статията като коментар през Facebook профила си отговор на следния въпрос:

В замяна на какво бихте продали душата си на дявола?

Надникнете в дълбините на своето съзнание и участвайте в нашата игра! Имената на печелившите ще бъдат обявени на 2 февруари 2015 г.

83 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



7
Не е посочен 28.01.2015|09:21
Да не се заричам, но по принцип не бих продала душата си на дявола. Все пак човек никога не знае какво ще го застигне и какво ще му се наложи да направи, както и какви решения ще трябва да вземе. Така, че може би по - правилно ще бъде да кажа, че не искам да съм изправена пред избора дали да продавам душата си на дявола.
6
Не е посочен 27.01.2015|09:56
Бих продала душата си на дявола , само и единственно ако е за хората ,който обичам безкрайно много.
5
Не е посочен 27.01.2015|01:02
Не бих продала душата си за нищо. В днешно време много хора мислят, че едно или друго нещо си заслужава да бъде заменено за "безценната" им душа, но мисля, че това е едно от малкото неща, които хората все още притежаваме малко или много неопетнена и не трябва с лека ръка да си позволяваме да я продаваме, подаряваме или каквото и да ни дойде на ум.
4
Не е посочен 26.01.2015|21:26
Зависи от ситуацията, но по принцип на никаква цена.
3
Не е посочен 26.01.2015|21:16
Бих продала душата си заради любим човек :)
2
Не е посочен 26.01.2015|21:16
Бих си продала душата на дявола за най-голямата библиотека на света и някого с когото да я споделям!
1
Не е посочен 26.01.2015|21:11
Бих продала душата си на дявола за най-голямата библиотека на света и някого с когото да я споделям!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay