Peika.bg дарява книги в кампанията "ЧЕТИ и ОТКРИВАЙ България"

Peika.bg дарява книги в кампанията "ЧЕТИ и ОТКРИВАЙ България"

Сайтът за не/обикновени пътешествия Peika.bg започва кампания "ЧЕТИ и ОТКРИВАЙ България", в която ще дарява книги на български библиотеки и читалища! След като интернет изданието бе удостоено с наградата за най-професионален туристически сайт за 2017 г. в конкурса READ & TRAVEL (ЧЕТИ и ПЪТУВАЙ), част от Международното туристическо изложение "Културен Туризъм", Велико Търново, Peika.bg продължава да вдъхновява и извън виртуалното пространство.

В края на 2017 г. онлайн медията издаде последната си книга "Мистични разходки из България за не/обикновени пътешественици". Неин автор е главният редактор на Peika.bg Боряна Кръстева. В книгата са събрани мистични дестинации, легенди от българския фолклор, вълнуващи срещи с местни хора. Освен причудливите истории за скални светилища, древни обсерватории, извори с лековита вода, храмове на чудесата, призрачни села, силни енергийни центрове, в книгата има още снимки на всяко от местата, полезна информация как да се стигне до тях, любопитни факти и идеи за още разходки.

Peika.bg дарява книги в кампанията "ЧЕТИ и ОТКРИВАЙ България"

Peika.bg ще дарява безвъзмездно книгата "Мистични разходки из България за не/обикновени пътешественици" на български библиотеки и читалища. Целта на кампанията е да насърчи четенето и пътуването в България, да позволи на повече хора да имат достъп до актуална информация за пътешествия в страната, да съхрани знанието за важните природни, културни и исторически обекти.

Сайтът събира предложения за конкретни библиотеки, читалища, конкурси и други места, където тези книги биха били от полза. Всеки, който иска да даде своето предложение, може да го направи с лично съобщение в официалната ни Фейсбук страница на Peika.bg или на адрес: info@peika.bg.

Четете и откривайте България!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay