Вдъхновяващи мисли за живота, които ще ви направят по-смели и борбени!

Понякога всеки се нуждае от ново начало и малко смелост

Вдъхновяващи мисли за живота, които ще ви направят по-смели и борбени!

Да започнете живота си отначало може да бъде много плашещо и да е наистина огромно предизвикателство, но със сигурност в крайна сметка ще се почувствате по-добре. Всички имаме нужда от определени промени в живота си и знаем, че не е никак лесно, когато те се случват, но са полезни, когато са за наше добро.

Всички достигаме до онази точка в живота ни, която е като един истински кръстопът и трябва да решим по кой път да поемем. За целта е нужно да разрушим досегашния ни свят и да започнем да градим нов. Това е трудна задача, но не бива да се отказваме заради страха и несигурността.

В такива моменти малко помощ и вдъхновение се отразяват добре на всеки. Ето защо сме ви подготвили няколко вдъхновяващи мисли, които ще ви помогнат в труден момент!

"Когато се откъсна от това, което съм, аз ставам онова, което мога да бъда. Когато пусна нещата, които имам, получавам онова, от което имам нужда.”
Лао Дзъ

"Няма значение колко тежко е миналото ти, винаги можеш да започнеш отначало.”
Буда

"Нещата не се объркват, за да бъдете тъжни и да се предадете. Те се случват, за да ви сринат и да ви изградят отново, за да се превърнете в човека, който трябва да бъдете.”
Чарли Джоунс

"Когато започнах да обичам себе си, започнах и да се освобождавам от всичко, което ми влияеше зле - храна, хора, вещи, ситуации. Отървах се от всичко, което ме дърпаше надолу и далеч от собственото ми Аз. Първоначално го наричах "здравословен егоизъм”, а сега му казвам "любов към себе си.”
Чарли Чаплин

"На човек му трябва много малко, за да е щастлив - всичко зависи от нас и нашето мислене.”
Маркус Аурелиус

Вдъхновяващи мисли за живота, които ще ви направят по-смели и борбени!

"Радвай се на момента. Този момент е твоят живот.”
Омар Хаям

"Можеш да избереш между куража и комфорта, но не можеш да избереш и двете.”
Брене Браун

"Всичко което кара един човек да се чувства добре е правилно, независимо от това дали в очите на другите изглежда погрешно.”
Асарт

"Твоят човек не е този, с когото ти е добре - може да ти е добре със стотици хора. Твоят човек е този, без когото ти е зле!”
Ерих Мария Ремарк

"От раждането до смъртта животът ни е включен на автопилот и трябва нечовешка смелост, за да промениш курса. На 20 години си въобразявах, че зная всичко за живота. На 30 разбрах, че не зная нищо. Прекарал бях десет години в учене на всичко онова, което в последствие трябва да отучвам.”
Фредерик Бегбеде

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

9 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay